Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Τώρα το OiRA μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της βίας τρίτων στο χώρο εργασίας





 Η βία από τρίτα μέρη, όπως πελάτες, ασθενείς, μαθητές ή μέλη του κοινού επηρεάζει ένα ευρύ φάσμα τομέων και επαγγελμάτων.

Παρουσιάζουμε ένα  διαδικτυακό εργαλείο διαδραστικής αξιολόγησης κινδύνου (OiRA) για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν και να διαχειριστούν τους κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία που συνδέονται με τη βία τρίτων και να εφαρμόσουν τα..

Ο σχιστόλιθος των ΗΠΑ επιτέλους μεγάλωσε

 




Πέρυσι, η μη συμβατική παραγωγή πετρελαίου των ΗΠΑ συνέβαλε 7,8 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως στην παγκόσμια προσφορά. Αυτή η αντισυμβατική παραγωγή —σχιστολιθικό πετρέλαιο— είχε ήδη μετατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε έναν νέο παραγωγό ταλάντευσης και σε..

Η Petronas της Μαλαισίας βλέπει την εγχώρια παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου να κορυφώνεται μέχρι το 2024






 Η κρατική ενεργειακή εταιρεία της Μαλαισίας Petronas βλέπει την εγχώρια παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου να κορυφώνεται σε περίπου 2 εκατομμύρια βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου την ημέρα (boepd) έως το 2024, δήλωσαν..

Τα κινεζικά διυλιστήρια προκάλεσαν πλεόνασμα πετροχημικών

 




Η Κίνα προσθέτει ασταμάτητα νέα πετροχημική ικανότητα παρά την παγκόσμια υπερβολή καθώς τα διυλιστήρια της χώρας διαφοροποιούνται από τα καύσιμα μεταφορών, απειλώντας να μειώσει τα περιθώρια κέρδους παγκοσμίως έως το 2024 καθώς η ασθενής οικονομική..

Ορυκτά καύσιμα: Αδιατάρρακτη η κυριαρχία τους – Αποτελούν το 82% της προσφοράς ενέργειας [γράφημα]

 






Αδιατάρρακτη παραμένει η κυριαρχία των ορυκτών καυσίμων στο παγκόσμιο ενεργειακό μείγμα, παρά τη ραγδαία εξάπλωση των ΑΠΕ και τις διαταραχές στον εφοδιασμό της Δύσης με ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, μετά την..

Evercore ISI: Έρχεται έκρηξη στο υπεράκτιο πετρέλαιο και φυσικό αέριο

 






«Η ανοδική μας άποψη για τις υπεράκτιες αγορές ήταν ήδη ισχυρή» και τα βασικά σημεία των στοιχείων της SLB σε πρόσφατη παρουσίαση των επενδυτών στη Νέα Υόρκη «επικύρωσαν..