Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Τουρκική Κυριαρχία (!) Ανατολικά της Ρόδου και του Καστελλόριζου

 


Το θρίλερ με το κλεμμένο έγγραφο από το ΥΠΕΞ για την οριοθέτηση του FIR Αθηνών-Κωνσταντινούπολης του 1958 και η επέκταση της τουρκικής επικράτειας στην ευαίσθητη περιοχή 

Με μια πατέντα παγκόσμιας παρανομίας, η Τουρκία ξεκίνησε το 1993, επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και εδραίωσε τώρα, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη (αφού είχε ρίξει πολλές προειδοποιητικές βολές στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από το 2018), τη μονομερή παράνομη επέκταση της ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕ

 


ΕΙΑ: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ – Αύξηση στη ζήτηση βενζίνης

 





Μειώθηκαν απροσδόκητα την περασμένη εβδομάδα, τα αποθέματα αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ καθώς η συνολική ζήτηση διυλισμένων προϊόντων έφτασε σε ιστορικό ρεκόρ, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν την..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ.

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΓΩΝΑ στα ΕΛ.ΠΕ

 

 

Ποιος θα μας σώσει από το πανάκριβο πετρέλαιο;

 


Η εικόνα του Ρώσου προέδρου Πούτιν στο Πεκίνο, όπου υποσχέθηκε στον Κινέζο ομόλογό του να αυξήσει τις εξαγωγές φυσικού αερίου από τη Ρωσία στην Κίνα, υπενθύμισε σε μας, τους Ευρωπαίους πολίτες, τη δύσκολη θέση στην οποίαν έχουμε βρεθεί. Σε μία φάση αλλαγής της φυσιογνωμίας της παγκόσμιας αγοράς ενέργειας, οι ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν μία μεγάλη αύξηση του κόστους των ενεργειακών πρώτων υλών και του ηλεκτρικού ρεύματος, εξαρτώμενες σε μεγάλο βαθμό από τρίτες χώρες και..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΠΕ