Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

BP: Επανεκκίνηση του διυλιστηρίου μέχρι την Τετάρτη

 



Βασικές κοινής ωφελείας ενδέχεται να επισκευαστούν και να λειτουργήσουν την Τρίτη, ανοίγοντας το δρόμο στην BP Plc να ξεκινήσει την επανεκκίνηση του μεγαλύτερου διυλιστηρίου στις Μεσοδυτικές ΗΠΑ έως την Τετάρτη, ανέφεραν πηγές που γνωρίζουν τη λειτουργία του εργοστασίου.

Μια πυρκαγιά στις 24 Αυγούστου έκλεισε τις μονάδες και διέκοψε ..

Η μονάδα βενζίνης πυρόλυσης Axens ξεκίνησε με επιτυχία στο πετροχημικό συγκρότημα Hyundai Chemical στη Νότια Κορέα

 





Η Axens και η Hyundai Chemical Co. επιτυγχάνουν με επιτυχία την εκκίνηση της μονάδας βενζίνης πυρόλυσης (Pygas), μέρος του πετροχημικού συγκροτήματος βάσης της Hyundai Chemical στο Daesan της Νότιας Κορέας. Το προϊόν έχει προδιαγραφεί σχετικά με την ανάκτηση αρωματικών ουσιών και την περιεκτικότητα σε θείο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χάρη στην ισχυρή υποστήριξη..

Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ επενδύει 31 εκατ. δολάρια για την προώθηση της δέσμευσης και αποθήκευσης άνθρακα για την ενέργεια φυσικού αερίου και τους βιομηχανικούς τομείς

 




Το Γραφείο Ορυκτών Ενέργειας και Διαχείρισης Άνθρακα του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε περισσότερα από 31 εκατ. δολάρια σε χρηματοδότηση για 10 έργα για την ανάπτυξη τεχνολογιών δέσμευσης άνθρακα ικανών να δεσμεύουν τουλάχιστον το 95 τοις εκατό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO 2 ) που παράγονται από σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ

 


Έκρηξη κερδοφορίας για τον Όμιλο Motor Oil το Α΄ εξάμηνο του 2022 – Στα 685 εκατ. ευρώ τα κέρδη και + 271,58% τα EBITDA

 


Κατακόρυφη αύξηση της τάξης του 271,58% κατέγραψαν τα EBITDA του Ομίλου Motor Oil το πρώτο εξάμηνο του 2022 σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα, τα Κέρδη προ Τόκων, Αποσβέσεων και Φόρων (EBITDA) του Ομίλου διαμορφώθηκαν το Α’ εξάμηνο 2022 σε..