Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Έρχονται αυξήσεις.....



Έχουμε θετικά αποτελέσματα πια ,δεν χρειάζονται  αλλαγές στα οργανογραμματα και περικοπές στους μισθούς.



Αυτή είναι η αλήθεια...βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018


Ένα ιστολόγιο που απευθύνεται σε άτομα που βλέπουν με τα δικά τους μάτια.
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013
Αυτή είναι η αλήθεια...βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018


Όλα ξεκίνησαν από αυτό που αναγράφεται στην σελίδα 7 του "ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ" Αυγ.2010, που υπέγραψαν οι προδότες..



10.  Το Κοινοβούλιο ψήφισε μια σημαντική μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Εισάγεται ένα νέο σύστημα που αποτελείται από μία ανταποδοτική σύνταξη που θα συμπληρώνει μία μη ανταποδοτικού χαρακτήρα, προνοιακή, βασική σύνταξη, με στόχο τον έλεγχο της αύξησης των συνταξιοδοτικών δαπανών. Η Εθνική Αναλογιστική Αρχή θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση των επιπτώσεων της μεταρρύθμισης όσον αφορά τα κύρια συνταξιοδοτικά ταμεία μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2010, και όσον αφορά τα μεγαλύτερα επικουρικά ταμεία συντάξεων μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2011.

Στην συνέχεια και με βάση τα ανωτέρω η Εθνική Αναλογιστική Αρχή  (Ε.Α.Α), συνέχισε την συνεργασία που είχε ήδη ξεκινήσει λίγους μήνες πριν με το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ILO), που εδρεύει στην Γενεύη..


Αυτά που ακολουθούν και θα διαβάσετε είναι αποσπάσματα και περιέχονται στο:" Τεχνικό Σημείωμα προς την Εθνική Αναλογιστική Αρχή Ενοποιημένη χρηματοοικονομική εξέλιξη του Ελληνικού Συνταξιοδοτικού Συστήματος 2008- 2060, Δεύτερη Εκτίμηση της 22 Ιουνίου 2010" 


Το Μάιο του 2010 η Εθνική Αναλογιστική Αρχή της Ελλάδος ζήτησε τη συνδρομή του Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας (ILO), με σκοπό την ανεξάρτητη εκτίμηση της χρηματοοικονομικής εξέλιξης του Ελληνικού Συνταξιοδοτικού Συστήματος υπό το πρίσμα των μέτρων τα οποία κρίθηκαν αναγκαία να ληφθούν λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας... 

Δείτε τώρα τι λέει στην σελίδα 4, αυτή η απίστευτη μελέτη της πλάκας...
2.1.2 Μοντελοποίηση των μεταρρυθμιστικών προτάσεων 
Τα βασικά σημεία της μεταρρύθμισης με μεγάλη χρηματοοικονομική επίδραση, που έχουν αναλυτικά μοντελοποιηθεί, είναι τα ακόλουθα: 


(1) Για όλους τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης που παρέχουν Κύρια Σύνταξη: Εισάγεται η βασική σύνταξη ύψους 360€ ανά μήνα για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018. Η βασική σύνταξη θα καταβάλλεται αναλογικά σε ασφαλισμένους πριν την 1/1/2013. Θα μειώνεται κατά 1/35 για κάθε έτος που υπολείπεται από την ελάχιστη περίοδο των 35 ετών διαμονής στην Ελλάδα. Οι συντάξεις αναπηρίας θα καταβάλλονται κατ’ αναλογία του βαθμού αναπηρίας οι συντάξεις χηρείας στην τυπική αναλογία που εφαρμόζεται στις λοιπές συντάξεις χηρείας.

Υ.Γ 
Μετά από όλα τα ανωτέρω...
Έχετε καμιά απορία...αμφιβολία για το που θα φθάσουν οι βασικές συντάξεις..;;

ΠΗΓΗ:exomatiakaivlepo.blogspot.com/

η επίθεση των τάνκς - πολυτεχνειο 1973

Η προκήρυξη της εκτέλεσης

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΛΙΣΤΑ ΜΕ 1600 “ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ” ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”! ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΛΠ!


ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΝΙΝ;

Είναι πρωτοφανές! Κάτι τέτοιο μόνο στην “Οκτωβριανή επανάσταση” πρέπει να έχει γίνει, όταν ο Λένιν είχε πάρει λίστα από τους Γερμανούς με τα ονόματα επιφανών Ρώσων που έπρεπει να “περιποιηθεί”!

Αυτή η λίστα σύμφωνα με την εφημερίδα, δόθηκε από τους …Γερμανούς στις Ελληνικές αρχές προκειμενου να

…”ελεγχθούν”!

Όχι, σε αυτή την λίστα δεν θα βρείτε μέσα ούτε το 1,5 δις της Hoechtief, ούτε την γυναίκα του Χριστοφοράκου. Ούτε βεβαίως τον Σημίτη, τον Γιάννο και τον Μαντέλη.

Αυτή η λίστα θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ο “Τσελεμεντές του απαγωγέα”, του τρομοκράτη, του εκβιαστή, του μπουκαδόρου κλπ.

Το όλο θέμα πάντως θυμίζει τις προπαγανδιστικές αφίσες των ναζί στην κατοχή, όπου κατηγορούσαν για την εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από την πείνα τους “μαυραγορίτες και τους Εβραίους’.

Δείτε ολόκληρη την λίστα, μήπως υπάρχει το όνομα σας μέσα και πράξτε τα δέοντα.
 ΛΙΣΤΑ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ 1ΛΙΣΤΑ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ 2
ΛΙΣΤΑ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ 3ΛΙΣΤΑ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ 3


ΛΙΣΤΑ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ 5ΛΙΣΤΑ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ 6

 ΠΗΓΗ:olympia.gr/

Βόμβα Eurogroup για κούρεμα καταθέσεων μόλις βγηκε η Ισπανία και την Ιρλανδία απο το Μνημόνιο


Ασφαλείς όσο υπάρχουν κεφάλαια στο ΤΧΣ οι ελληνικές τράπεζες

Σαφής και χωρίς περιστροφές είναι η απόφαση του Eurogroup για τη διαδικασία ενεργοποίησης του ESM ως lender of last resort για τη διάσωση τραπεζών, προβλέποντας πλέον ρητώς κούρεμα καταθέσεων και προκαλώντας ρίγη σε αγορές και καταθέτες..

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας θα παρεμβαίνει εξαγοράζοντας μετοχές τραπεζών αφού πρώτα έχουν κουρευτεί διαδοχικά οι ομολογιούχοι μειωμένης εξασφάλισης, οι μέτοχοι και εν συνεχεία οι καταθέτες.

Η συμφωνία των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης σε αυτή τη φάση στέλνει σαφές μηνυμα προς τους τραπεζίτες και τις εθνικές κυβερνήσεις ενώ προκαλεί ανησυχία στις αγορές και αναμένεται να πυροδοτήσει αλυσιδωτές εξελίξεις.

Τα media κωφεύουν και οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν την πολιτική του “μπαζώματος” προσπαθώντας να θάψουν το θέμα και να αποσοβήσουν για όσο μπορέσουν τις δρομολογηθείσες εξελίξεις.

 ΠΗΓΗ:papaioannou-giannis.net/