Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

H αφίσα της ΓΣΕΕ για 1η Μάη


ΠΟΠΕΚ: Πρακτικά προβλήματα εφαρμογής των ΠΟΛ.1195, ΠΟΛ.1208 & ΠΟΛ.1218 σχετικά με την διακίνηση υγρών καυσίμων και υγραερίου

Από το energypress.gr
Προς το τέλος του 2018 εκδόθηκαν 3 αποφάσεις (ΠΟΛ 1195, ΠΟΛ. 1208 και ΠΟΛ. 1218) που αναφέρονται και σχετίζονται με τον καλύτερο έλεγχο των διακινούμενων ποσοτήτων των υγρών καυσίμων και του υγραερίου δια μέσω των Πρατηρίων παροχής Καυσίμων και Ενέργειας.

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) σημειώνει σχετικά τα εξής:

Ρήγας (Energean): Ενδιαφέρον για τροφοδοσία Ελλάδας και Κύπρου με φυσικό αέριο από τα κοιτάσματα της Ανατ. Μεσογείου

Από το worldenergynews.gr
Το ενδιαφέρον της Energean για τροφοδοσία τόσο της ελληνικής όσο και της Κυπριακής αγοράς με φυσικό αέριο από τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου εκφράζει ο κ. Μαθιός Ρήγας, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Energean σε συνέντευξη του προς το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

Η Energean, που εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων του Πρίνου και αναπτύσσει ερευνητική δραστηριότητα στην Δυτική Ελλάδα, ανακοίνωσε..

Νέες δυσκολίες στη κατανομή του προσωπικού της ΔΕΠΑ - η κάλυψη των κενών στο επίκεντρο των ανησυχιών από ΕΛΠΕ-ΤΑΙΠΕΔ

Από το energypress.gr
Σε νέο διοικητικό συμβούλιο μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες προσδοκά η διοίκηση της ΔΕΠΑ να έχει οριστικοποιηθεί η κατανομή του προσωπικού στις δύο υπό διάσπαση εταιρείες, αυτήν όπου θα μεταβιβαστούν οι εμπορικές δραστηριότητες και εκείνη των δικτύων.

Σε ένα θέμα που προκαλεί αντιδράσεις αλλά αποτελεί κλειδί προκειμένου..

ΕΥΧΕΣ ΣΚΕΕΠ