Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Κατά 15,53% σε 2,12 εκατ. τόνους αυξήθηκαν οι εισαγωγές του αργού της Τουρκίας τον Ιούνιο

Από το worldenergynews.gr
Κατά 15,53% σε 2,12 εκατ. τόνους αυξήθηκαν οι εισαγωγές του αργού της Τουρκίας τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του 2018,σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε η Ελεγκτική Αρχή της χώρας σήμερα (30/8).

Ειδικότερα, η Τουρκία προχώρησε..

Πώς θα επηρεαστεί το μέλλον της ΕΑΥ από τις νέες εξελίξεις στον χώρο εργασίας: τις εξωσκελετικές δομές και την κοινωνική καινοτομία

Από το osha.europa.eu
Σε δύο νέα άρθρα ανάλυσης προοπτικών εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο οι νέες εξελίξεις στον χώρο εργασίας μπορούν να επηρεάσουν την ΕΑΥ. Πιο συγκεκριμένα εξετάζονται μία τεχνολογική εξέλιξη –η χρήση των εξωσκελετικών δομών ή των «φορετών βοηθητικών συσκευών»– και μία μη τεχνολογική εξέλιξη –η κοινωνική καινοτομία στην εργασία.

Η φύση και η οργάνωση της εργασίας μεταβάλλονται..

Μια ματιά στα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου των ΕΛΠΕ και τι δείχνει η αποτίμηση

Από το bankingnews.gr
Μειωμένα αποτελέσματα όπως αναμενόταν από τους αναλυτές εμφάνισαν τα ΕΛΠΕ. 
Δεν πρόκειται για καμιά μεγάλη έκπληξη και μάλιστα τα κέρδη που δημοσίευσε ήταν κοντά στις εκτιμήσεις. 

Η αγορά γνώριζε πως τα περιθώρια διύλισης ήταν αδύναμα στο δεύτερο τρίμηνο, ενώ για το τρίτο τρίμηνο η εταιρεία ανέφερε πως είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα. 

Σε επίπεδο εξαμήνου..

MOTOR OIL vs ELPE : Η Σύγκριση με νούμερα

Από το mononews.gr
Φίλοι αναγνώστες του WISEMAN, με άρθρο μας στις 27 Αυγούστου λέγαμε ότι τα ΕΛΠΕ θέλουν προσοχή γιατί πιστεύαμε ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη Β’ τριμήνου θα έπεφταν κάτω από 40 εκ ευρώ. Η απόλυτη δικαίωση. Τα ΕΛΠΕ έβγαλαν 33 εκ ευρώ προσαρμοσμένα κέρδη. Πάμε τώρα όμως στο ζουμί..

Άδειες για έξι πεδία φυσικού αερίου και πετρελαίου στην Κροατία

Από το worldenergynews.gr
Η κυβέρνηση της Κροατίας δήλωσε την Πέμπτη ότι χορήγησε άδειες σε δύο τοπικές και δύο ξένες εταιρείες για την εξερεύνηση και εκμετάλλευση φυσικού αερίου και πετρελαίου σε έξι πεδία  στην βορειοανατολική περιοχή σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης την Πέμπτη 29/8/2019.

Οι άδειες δόθηκαν στον μεγαλύτερο ενεργειακό..

Νέο ρεκόρ για την πετρελαϊκή παραγωγή των ΗΠΑ

Από το energypress.gr
Στο ιστορικό υψηλό των 12,5 εκατ. βαρελιών ανά ημέρα έφτασε μέσα στον Αύγουστο η αμερικανική παραγωγή αργού, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΙΑ.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή..