Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Δισεκατομμυριούχοι έτοιμοι να αγοράσουν περιουσιακά στοιχεία πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ

Από το worldenergynews.gr
Δισεκατομμυριούχοι περιβάλλουν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο των Ηνωμένων Πολιτειών, προσπαθώντας να αποκτήσουν περιουσιακά στοιχεία φθηνά, σε μια εποχή που η κατάσταση του κλάδου αποθαρρύνει άλλους επενδυτές.

Ο Sam Zell συνεργάστηκε..

Μυοσκελετικές παθήσεις που σχετίζονται με την εργασία: συχνότητα εμφάνισης, κόστος και δημογραφικά στοιχεία στην ΕΕ

Από το osha.europa.eu
Η νέα μας ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή έκθεση επισκόπησης και η σχετική περίληψη εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίοι οι ΜΣΠ επηρεάζουν το εργατικό δυναμικό της Ευρώπης και την ευρωπαϊκή κοινωνία και οικονομία.

Οι δημοσιεύσεις αυτές εντάσσονται σε ένα μεγάλης κλίμακας έργο του EU-OSHA που αποσκοπεί στην ανάλυση των εθνικών και ευρωπαϊκών..

Η Νορβηγία ενέκρινε τα σχέδια της ConocoPhillips για την ανάπτυξη του πεδίου Tor II

Από το worldenergynews.gr
Η Νορβηγία ενέκρινε τα σχέδια της ConocoPhillips για την ανάπτυξη του πεδίου Tor II, ύψους 667,10 εκατομμυρίων κορωνών (667,10 εκατομμύρια δολάρια) το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή το τελευταίο τρίμηνο του 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πετρελαίου και Ενέργειας,.

Το έργο θα επιτρέψει την επανέναρξη..

Κομισιόν: Χαιρετίζει την απόφαση της EIB για παύση χρηματοδότησης στα ορυκτά καύσιμα - Εξαίρεση τα PCIs αερίου με σύμφωνη γνώμη της τράπεζας

Από το energypress.gr
Την υποστήριξή της εκφράζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας να σταματήσει προοδευτικά την δανειοδότηση επενδύσεων σε ορυκτά καύσιμα, με την υπογράμμιση ότι τα χαρακτηρισμένα ως PCIs έργα διασύνδεσης και αποθήκευσης φυσικού αερίου θα τύχουν σταδιακής αποχρηματοδότησης, δεδομένης της σημασίας που έχουν για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης. 

Να θυμίσουμε ότι η EIB αποφάσισε..