Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

H Shell φρενάρει το σχέδιο για το ανθρακικό αποτύπωμα

 




Η μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρεία της Ευρώπης, η Shell, βάζει αθόρυβα στο ράφι ένα ριζοσπαστικό σχέδιο συρρίκνωσης του αποτυπώματος άνθρακα.

Όπως γράφει το Bloomberg, έξι μήνες αφότου ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της Shell, ο κ. Wael Sawan τερμάτισε αθόρυβα το μεγαλύτερο εταιρικό σχέδιο στον κόσμο για την ανάπτυξη..

Helleniq Energy (Προεπισκόπηση αποτελεσμάτων H1:23): Τι να περιμένουμε σήμερα το απόγευμα…

 




Ο ΟΜΙΛΟΣ θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα H1:23 σήμερα μετά το κλείσιμο της αγοράς. Όπως συνέβη και στην περίπτωση της Motor Oil, η συναίνεση αναμένει ένα αδύναμο τρίμηνο έναντι ενός ιδιαίτερα ισχυρού Q2:22, ένα τρίμηνο που επηρεάστηκε από τις ρωσικές κυρώσεις για τις..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 

 

Εξερευνήστε τον νέο ιστότοπο της καμπάνιας στην εθνική σας γλώσσα - «Ασφαλής και υγιής εργασία στην ψηφιακή εποχή»

 






Ο ολοκαίνουργιος ιστότοπος για την επερχόμενη καμπάνια 2023–25 για Υγιείς Χώρους Εργασίας που επικεντρώνεται στις ψηφιακές τεχνολογίες στην εργασία είναι ήδη σε λειτουργία. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί μέσα από πλήθος πόρων και πληροφοριών σχετικά με αυτήν την εκστρατεία και ανακαλύψτε τους κινδύνους και τα οφέλη της..

Μαραθώνιος προετοιμάζεται για επανεκκίνηση των μονάδων Garyville, Louisiana





 Η Marathon Petroleum προετοιμάζει ένα σχέδιο για την έναρξη επανεκκίνησης μονάδων στο διυλιστήριο Garyville, Λουιζιάνα, 596.000 bpd.

Οι μονάδες έκλεισαν επειδή βρίσκονταν..

Με νέα εταιρεία επεκτείνει τη δραστηριότητα διύλισης η Sinopec





 Νέα οντότητα δημιουργεί η Sinopec προκειμένου να επενδύσει σε διυλιστήρια και πετροχημικά στο εξωτερικό, καθώς η εγχώρια ζήτηση πετρελαίου πλησιάζει στο απόγειο της.

Η παγκόσμια ώθηση από τη μεγαλύτερη..

Κατρίνης: Τιμή της αμόλυβδης στα 2,299/λίτρο και η ΝΔ... απλός παρατηρητής

 





Τη στάση της ΝΔ στην τιμή της βενζίνης επικρίνει στο Twitter, με ανάρτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.

«Η τιμή της αμόλυβδης σήμερα..

Τζαννετάκης στους αναλυτές: Ζήτηση και περιθώρια ανακάμπτουν - Σε πλήρη λειτουργία το διυλιστήριο με προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας

 




Η ζήτηση ανακάμπτει για τα περιθώρια δύλισης στο δεύτερο εξάμηνο του 2023, στοιχείο που έχει ήδη καταγραφεί από το τρίτο τρίμηνο και με την ολοκλήρωση της συντήρησης των μονάδων του διυλιστηρίου από τις αρχές Ιουλίου οι όγκοι παραγωγής στις πωλήσεις σε συνδυασμό με τα..