Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Δείκτες Κλίματος Αγοράς Εργασίας: Μεγάλης έκτασης και απλήρωτης υπερεργασίας δηλώνουν οι εργαζόμενοι ιδιωτικού τομέα

 








Η ΓΣΕΕ και το Ινστιτούτο Εργασίας δίνουν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα ειδικής θεματικής έρευνας κοινής γνώμης, η οποία απευθύνεται σε εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα, για την καταγραφή-μέτρηση και συγκριτική αποτίμηση δεικτών κλίματος αναφορικά με την εξέλιξη των αμοιβών, την ασφάλεια της θέσης εργασίας τους, τον χρόνο εργασίας και την..

Η ζήτηση καυσίμων με τζετ «δείχνει σημάδια ζωής»: Διευθύνων Σύμβουλος των διυλιστηρίων των ΗΠΑ

 


Η ζήτηση για καύσιμα αεριωθούμενου αέρα αυξάνεται, σύμφωνα με ένα ανώτερο στέλεχος διύλισης, το οποίο θα μπορούσε να δώσει στους διυλιστές κάποια ελπίδα αφού η παγκόσμια πανδημία ενίσχυσε τα αποθέματα αποσταγμάτων και βυθίστηκαν.

Τα διυλιστήρια αναμιγνύουν τα καύσιμα τζετ σε αποθέματα ντίζελ τους τελευταίους μήνες, καθώς δεν μπόρεσαν να πουλήσουν..

Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ μειώνονται, τα αποθέματα καυσίμων αυξάνονται

  


Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ μειώθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης σημείωσαν απότομη άνοδο καθώς τα ποσοστά διύλισης στα υψηλότερα σε διάστημα ενός έτους, ανέφερε η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας. 

Τα αποθέματα αργού υποχώρησαν..

Fuels and chemicals: Finding the right refinery configuration for a less predictable world

 







FIG. 1. Thought diagram showing that future projections of consumer chemicals demand are stronger than projections of fuels demand.

The refining industry links the upstream production of crude oil with the end markets for fuel products, as well as for the petrochemical/chemical industry. Refineries have been investing in complex facilities to improve conversion and to better alter the final product composition..

Energean: Πρόγραμμα εθελούσιας για περιορισμό των ζημιών – Περιμένει την έγκριση από τη Bουλή του σχεδίου ενίσχυσης

 


Με την ημερήσια παραγωγή του Πρίνου να βρίσκεται κατά μέσο όρο στα 1400 βαρέλια, συνεχίζεται και το 2021 η ζημιογόνος πορεία της Energean. Η εταιρεία αναμένει το συντομότερο δυνατό την έγκριση από τη βουλή της ενίσχυσης, που έχει ήδη λάβει το πράσινο φως της ΕΕ, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι επενδύσεις που θα οδηγήσουν σε αύξηση της παραγωγής και αναμένεται να εξαλείψουν τις ζημιές, που για φέτος υπολογίζεται ότι..