Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Αναταράξεις για τις εξαγωγές του ιρανικού πετρελαίου

Από το naftikachronika.gr
Οι αμερικανικές κυρώσεις εκτιμάται ότι θα προκαλέσουν ολέθριες συνέπειες στην εξαγωγική δραστηριότητα του Ιράν στον τομέα του αργού πετρελαίου, καθώς υπολογίζεται ότι μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους θα έχουν μειωθεί οι ιρανικές εξαγωγές κατά τα 2/3.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters οι εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου αναμένεται να συρρικνωθούν έως το τέλος του 2018 σε..

Εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ - Παίρνει άδειες για γεωτρήσεις η Exxon Mobil

Από το worldenergynews.gr
Ραγδαίες θα είναι εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ το επόμενο διάστημα, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», είναι θέμα ημερών να εξασφαλίσει η κοινοπραξία Εxxon Mobil- Qatar Petroleum τις απαραίτητες άδειες, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία για 2 γεωτρήσεις.

Η περιβαλλοντική άδεια αναμένεται να εξεταστεί και να εγκριθεί στις 30 Ιουλίου και θα αφορά δύο ή και περισσότερες γεωτρήσεις, στο ανατολικό..

Ο EU-OSHA εγκαινιάζει νέα βάση δεδομένων επικίνδυνων ουσιών — επισκεφθείτε την!

Από το osha.europa.eu 
Χρησιμοποιείτε στην εργασία σας επικίνδυνες ουσίες ή εποπτεύετε άτομα που χρησιμοποιούν τέτοιες ουσίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την αξιολόγηση και τη διαχείριση των κινδύνων; Εάν ναι, ανατρέξτε στη νέα, ολοκληρωμένη βάση δεδομένων πρακτικών εργαλείων και καθοδήγησης του EU-OSHA σχετικά με..