Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΚΟΡΟΙΔΟ!!!


ΓΙΝΑΜΕ ΖΑΜΠΙΑ !...


                  Τα Νταούλια, που έλεγαν...


ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Κώστας Μπακογιάννης: Τέλος η σκουριά στη θάλασσα του Ευβοϊκού


Χορήγηση άδειας λειτουργίας εγκατάστασης χερσαίας απόθεσης σκωρίας ηλεκτροκαμίνων της Γ.Μ.Μ. Α.Ε. ΛΑΡΚΟ στη θέση «Λιάβδα» της Π.Ε. Φθιώτιδας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 
Με Απόφαση του...

Καταδρομική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Λάτση ..


ΟΠΕΚ: Διατηρεί σταθερή την παραγωγή

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚ
Οι αντιπρόσωποι των χωρών μελών του ΟΠΕΚ ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι το καρτέλ θα κρατήσει σταθερή την παραγωγή στα 30 εκατ. βαρέλια την ημέρα.

Είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους έξι μήνες που αποφασίζει να μην μεταβάλλει το επίπεδο της παραγωγής. 

Όπως μεταδίδει η WSJ, κατά την αποχώρηση τους από την διήμερη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη, εκπρόσωποι κρατών μελών του ΟΠΕΚ, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, Αλί αλ Ναίμι, δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι αποφάσισαν να διατηρήσουν σταθερή την παραγωγή. 

O κ. Ναίμι ανέφερε ότι τα μέλη του ΟΠΕΚ θα συναντηθούν ξανά στις 4 Δεκεμβρίου. «Θα εκπλαγείτε από το πόσο φιλική ήταν η συνάντηση» ανέφερε ο ίδιος. 

Η τιμή του αργού πετρελαίου σημείωσε άνοδο περίπου 1 δολάριο το βαρέλι μετά την ανακοίνωση της απόφασης, διαγράφοντας ορισμένες από τις απώλειες αυτής της εβδομάδας. 


ΠΗΓΗ:euro2day.gr

Eurelectric σε πολιτικούς: Σταματήστε τις ανοησίες με τον ηλεκτρισμό!


Η κατάσταση με την απορρύθμιση της αγοράς ηλεκτρισμού στην ΕΕ έχει "ξεφύγει" εντελώς: το κλείσιμο ακόμα και υπερσύγχρονων εργοστασίων φυσικού αερίου και το απειλούμενο κλείσιμο της λιγνιτικής βιομηχανίας, μετά το νέο κλιματικό φόρο που σκαρφίστηκε ο Γκάμπριελ στη Γερμανία, έχουν φέρει στα όριά τους τις μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτροπαραγωγής, που βλέπουν επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ να κινδυνεύουν απ' τη μια μέρα στην άλλη χάρη στην ανοησία των πολιτικών.

Η κατάσταση αυτή ανάγκασε τη Eurelectric, την Ένωση των Ευρωπαϊκών εταιρειών ηλεκτροπαραγωγής, να εκδώσει τον περασμένο Μάρτιο την έκθεση της εικόνας, όπου έχει φθάσει να λέει το αυτονόητο ακόμα και για μικρά παιδιά....

Πάνω από όλα ο άνθρωπος .....

Πάνω από όλα ο άνθρωπος παρόλα αυτά θάψαμε τέσσερις συναδέλφους μας

Πάνω από όλα ο άνθρωπος αλλά εξακολουθούμε να καλύπτουμε τους δικούς μας ανθρώπους.

Πάνω από όλα ο άνθρωπος αλλά ''ο δικός μας άνθρωπος'' εξακολουθεί να ζει και να βασιλεύει. Άλλοι βέβαια απλά δεν ζουν.

Το χειρότερο είναι να επικαλείσαι την ιδεολογία σου για τον άνθρωπο όταν έχει γίνει η καταστροφή και να την έχεις επιλεκτικά ξεχάσει τριάντα χρόνια χωρίς να καταγγέλεις  την δημιουργία της καταστροφής.Και δεν αποτελεί καμία δικαιολογία το ψυγείο γιατί τότε είναι που θα έπρεπε να μιλάς και να καταγγέλεις μιας και θα ήσουν ...φρέσκος  

Πόσα θα πληρώσουμε (και πότε) με τη νέα εισφορά αλληλεγγύης

Πόσα θα πληρώσουμε (και πότε) με τη νέα εισφορά αλληλεγγύης
Οι πολλοί δεν θα επιβαρυνθούν καθόλου. Οι λίγοι όμως, αυτοί που εμφανίζονται να δηλώνουν τα περισσότερα –και όχι αυτοί που εισπράττουν τα περισσότερα καθώς αυτό είναι άλλη...ιστορία, θα δουν τη φορολογική επιβάρυνση από την αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης να αυξάνεται ακόμη και κατά ...185%.

Η εισφορά αλληλεγγύης θα αυξηθεί καθώς σε αυτό συμφωνούν και...

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Συγκαλύπτει και συντηρεί τις αιτίες για το έγκλημα στα ΕΛΠΕ

Κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν ανήγγειλε η κυβέρνηση, για να μη θρηνήσουμε ξανά θύματα στα διυλιστήρια
Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε» η απάντηση του υπουργού Εργασίας σε Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ

Κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν ανήγγειλε η κυβέρνηση, για να μη θρηνήσουμε ξανά θύματα στα διυλιστήρια

Ενα μήνα σχεδόν μετά το παρανάλωμα στα ΕΛΠΕ, που προκάλεσε το θάνατο των τεσσάρων από τους έξι τραυματισμένους εργάτες και ενώ τα στοιχεία βοούν ότι πρόκειται για καραμπινάτο έγκλημα, η κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να συγκαλύψει τις πραγματικές αιτίες του «ατυχήματος» και μαζί μ' αυτές τις δικές της μεγάλες ευθύνες και της εργοδοσίας.
Απ' αυτή τη σκοπιά, η χτεσινή απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης στην Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη, μόνο σαν πρόκληση ...

Στις 25/6 η τακτική γενική συνέλευση των ΕΛΠΕ


Στις 25 Ιουνίου 2015, ημέρα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Ελληνικά Πετρέλαια. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των ακολούθων θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης....

Καταδρομική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Λάτση για τους 4 νεκρούς των ΕΛΠΕ

Καταδρομική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Λάτση για τους 4 νεκρούς των ΕΛΠΕ - Media
Kαταδρομική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Λάτση στην Εκάλη πραγματοποίησε η ομάδα αναρχικών «Ρουβίκωνας», με αφορμή τον θάνατο τεσσάρων εργατών από την έκρηξη της 8ης Μαΐου στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ.

Η ομάδα των αναρχικών έγραψε συνθήματα στην περίφραξη, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε φυλάκια.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στο Indymedia τα άτομα που προχώρησαν στην παρέμβαση αναφέρουν:

«Όταν, υποχρεωμένοι από την ανάγκη και με αντάλλαγμα ...