Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Γερμανία: H ΕΕ να συνεργαστεί με χώρες που μπορούν να αναπτύξουν νέα κοιτάσματα φυσικού αερίου

 





Η Γερμανία κάλεσε τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συνεργαστούν με χώρες που μπορούν να αναπτύξουν νέα κοιτάσματα φυσικού αερίου, προκαλώντας ανησυχία για τις δεσμεύσεις της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης για την κλιματική αλλαγή καθώς προσπαθεί να..

Η Deutsche Bank θέτει στόχους για το 2030 για τη μείωση των εκπομπών ρύπων που συνδέονται με τα δάνεια

 



Η Deutsche Bank ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι στοχεύει να μειώσει τις εκπομπές που συνδέονται με τα δάνεια του εταιρικού τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου κατά 23% έως το 2030, ως μέρος μιας σειράς στόχων που θα την βοηθήσουν να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της για το κλίμα.

Η ανακοίνωση έρχεται ενόψει του επόμενου γύρου των παγκόσμιων..

Η Exxon πουλά το διυλιστήριο πετρελαίου της Μοντάνα στην Par Pacific





 Η ExxonMobil Corp συμφώνησε να πουλήσει τις ιδιοκτησίες της Billings, Montana,  διυλιστηρίου  και σχετικών αγωγών στην Par Pacific Holdings Inc για 310 εκατομμύρια δολάρια.

Η πώληση τερματίζει μια πολύχρονη προσπάθεια του..

Το διυλιστήριο του Βιετνάμ ενισχύει την παραγωγή εν μέσω ανησυχιών για το κόστος εισαγωγής καυσίμων




Το διυλιστήριο  Binh Son του Βιετνάμ αύξησε την παραγωγή του για να καλύψει την εγχώρια ζήτηση καυσίμων και λειτουργούσε στο 109% της σχεδιασμένης δυναμικότητάς του, δήλωσε η..

Σε συμφωνία κατέληξαν EDF και γαλλικά συνδικάτα για τους μισθούς

 





Η διοίκηση της γαλλικής EDF και τα συνδικάτα κατέληξαν σε εθνική συμφωνία για τους μισθούς την Παρασκευή, μετά από εβδομάδες απεργιών στον γαλλικό ενεργειακό γίγαντα, οι οποίες επηρέασαν..