Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Η συμμετοχή των νέων στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας 2020

Η επιδημική έξαρση της νόσου COVID-19 και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης του κλίματος απαιτούν την ανάληψη επείγουσας δράσης και καθιστούν την ενεργό συμμετοχή των νέων υψίστης σημασίας. Για τον λόγο αυτό, η Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας  που εορτάζεται στις 12 Αυγούστου δίνει έμφαση στη δραστηριοποίηση των νέων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, για την ανάληψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών που θα δώσουν διέξοδο στις..

ΟΠΕΚ: "Βλέπει" μεγαλύτερη συρρίκνωση της ζήτησης λόγω του κορονοϊού

Ο αντίκτυπος από την πανδημία του κορονοϊού στην παγκόσμια οικονομία και την ζήτηση για πετρέλαιο θα είναι ακόμα μεγαλύτερος απ' ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά, προειδοποίησε σήμερα ο ΟΠΕΚ.

Στη μηνιαία του αναφορά, ο ΟΠΕΚ αναθεώρησε επί τα χείρω τις εκτιμήσεις του για την πορεία της ζήτησης αυτό το έτος, κάνοντας λόγο..

ΗΠΑ: Οι εταιρείες πετρελαίου παίρνουν πίσω το αργό από το αποθεματικό έκτακτης ανάγκης

Οι εταιρείες ενέργειας έχουν αρχίσει να παίρνουν πίσω εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου από το απόθεμα έκτακτης ανάγκης της αμερικανικής κυβέρνησης μετά την ενοικίαση αποθηκευτικού χώρου στην εγκατάσταση για να βοηθήσουν στη διαχείριση μιας ακαθάριστης ποσότητας αργού μετά την κατάρρευση της ζήτησης ενέργειας κατά τη διάρκεια του COVID-19, σύμφώνα με ιστότοπο του Υπουργείου Ενέργειας.

Από την 1η Αυγούστου, οι εταιρείες έχουν..