Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Eurobank Equities: «Εκρηκτικά» αποτελέσματα για την HelleniQ Energy το 2022 – Τι βλέπει για τον έκτακτο φόρο

 







Οι προοπτικές για την HelleniQ Energy ΕΛΠΕ -0,83% 8,37 παραμένουν ευνοϊκές, καθώς τα περιθώρια διύλισης εξακολουθούν να βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη, παρά την υποχώρησή τους τις πρώτες..

Έχετε ΙΧ που εμπλέκεται στο σκάνδαλο Dieselgate της Volkswagen; Σας αφορά αυτό που μόλις έγινε στη Γερμανία!

 





Θυμάστε το σκάνδαλο Dieselgate, με το παράνομο λογισμικό στους κινητήρες των πετρελαιοκίνητων οχημάτων του Ομίλου Volkswagen; Το σκάνδαλο είχε αποκαλυφθεί στις ΗΠΑ το 2015, στην προσπάθεια των Αμερικανών να μειώσουν τη Γερμανική διείσδυση στη δική τους..

Ενίσχυση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βιλλίων με Μέσα Ατομικής Προστασίας

 





Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης της «HELLENiQ ENERGY» και της θυγατρικής της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ» για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας αλλά και για την προαγωγή του φυσικού περιβάλλοντος, οι Βιομηχανικές..

Η Morgan Stanley αύξησε τις προβλέψεις της για την παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου για το 2023

 




Η Morgan Stanley αύξησε την πρόβλεψή της για την παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου για φέτος κατά 36%, επικαλούμενη την οικονομική επανεκκίνηση της Κίνας και την υψηλότερη ζήτηση για..

Η εταιρεία γεωτρήσεων σχιστολιθικού αερίου Chesapeake αποφάσισε να επιβραδύνει τη δραστηριότητα γεώτρησης για το 2023.

 



Η Chesapeake Energy θα επιβραδύνει τις γεωτρήσεις για το 2023 εν μέσω μιας συνεχούς βουτιάς στις τιμές του φυσικού αερίου, με άλλους φορείς εκμετάλλευσης να ακολουθούν το παράδειγμά τους στο αμερικανικό σχιστολιθικό τμήμα. Την Τετάρτη, η Chesapeake είπε ότι θα αποσύρει τρεις εξέδρες φέτος, συμπεριλαμβανομένων..

Greenpeace: Οι ενεργειακοί κολοσσοί θησαυρίζουν στην πλάτη μας με τη στήριξη της κυβέρνησης

 




Χθες το βράδυ ακτιβιστές της Greenpeace προχώρησαν σε προβολή του μηνύματος “Αμύθητα κέρδη για τους ενεργειακούς κολοσσούς, κρύο και πείνα για τους φτωχούς” στο κτίριο του ξενοδοχείου Hilton στο κέντρο της Αθήνας, με κύριο αποδέκτη τον..

Ανακοίνωση για Αποτελέσματα Έγκρισης Απολογισμών ΠΣΕΕΠ & ΤΑΑΤ