Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Το αμερικανικό απόθεμα αργού έκτακτης ανάγκης στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 37 ετών




Το αμερικανικό απόθεμα αργού πετρελαίου έκτακτης ανάγκης μειώθηκε κατά 4,6 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 1985, σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας.

Επιπλέον το Στρατηγικό Απόθεμα μειώθηκε στα 469,9 εκατ. βαρέλια για την..

Έχουν προγραμματιστεί αρκετά έργα διύλισης στην Ασία και τη Μέση Ανατολή



(EIA) - Στην Ασία και τη Μέση Ανατολή, τουλάχιστον εννέα έργα διυλιστηρίων ξεκινούν τη λειτουργία τους ή πρόκειται να τεθούν σε λειτουργία πριν από το τέλος του 2023. Με την τρέχουσα προγραμματισμένη δυναμικότητά τους, θα προσθέσουν 2,9 MMbpd παγκόσμιας δυναμικότητας διυλιστηρίων μόλις τεθούν σε πλήρη λειτουργία.

Στην Έκθεση της Διεθνούς..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 


ΕΛΠΕ. Η ExxonMobil ήρθε ….ο Λάτσης μένει.

 


Κοινό μυστικό στην επενδυτική κοινότητα, πως η παρουσία της (πλειοψηφικής) συμμετοχής της πλευράς συμφερόντων Λάτση στο μετοχικό κεφάλαιο των Ελληνικών Πετρελαίων θα εξαρτώνταν σε σημαντικό βαθμό (και) από τις εξελίξεις στο μέτωπο των ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Κρήτη.

Μάλιστα η αποχώρηση..

ΕΛΠΕ / Κυνήγι μαγισσών για τους εργαζόμενους

 



Στο φαντασιακό των οπαδών της «ελεύθερης αγοράς», η ιδιωτικοποίηση μιας επιχείρηση είναι ταυτισμένη με τη μείωση των συνυφασμένων με τον «κρατισμό» παθογενειών: αναξιοκρατία, πελατειακές σχέσεις, κομματικοποίηση, νεποτισμός, όλα αυτά εκλείπουν, υποτίθεται, όταν η χείρα του ιδιώτη αντικαθιστά αυτήν του Δημοσίου. Οι καταγγελίες, όμως, που φτάνουν..