Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Βενζίνη, το νέο τρενάκι του τρόμου στην ζωή μας

 




Μετά τη «ρήτρα αναπροσαρμογής» και το TTF – τη χρηματιστηριακή τιμή του φυσικού αερίου στο χρηματιστήριο του Άμστερνταμ- οι καταναλωτές έρχονται αντιμέτωποι και με το… Platts, το παράγωγο χρηματιστηριακό προϊόν που επί της ουσίας καθορίζει την τιμή λιανικής της αμόλυβδης σε όλες τις χώρες της Μεσογείου. Το διάγραμμα του, προκαλεί… πονοκέφαλο και στα..

Οι εργαζόμενοι στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της Νορβηγίας απειλούν με απεργία, ενώ κινδυνεύει κάποια παραγωγή αργού

 


(Reuters) - Τουλάχιστον 647 Νορβηγοί εργάτες πετρελαίου σχεδιάζουν να  απεργήσουν  από τις 12 Ιουνίου, εάν αποτύχει η κρατική μεσολάβηση για τους μισθούς, δήλωσαν την Παρασκευή τα εργατικά συνδικάτα, θέτοντας μέρος της παραγωγής αργού σε κίνδυνο διακοπής λειτουργίας, αν και ενδέχεται να μην επηρεαστεί το φυσικό αέριο.

Οι εργαζόμενοι ζητούν..

New Drilling Stalls Out In The U.S. Oil Patch

 


The number of total active drilling rigs in the United States stayed the same this week, after the 1 rig dip in the week prior, according to new data from Baker Hughes published on Friday.

The total rig count...

Το Καζακστάν μετονομάζει το πετρέλαιό του «για να μην μπερδεύεται με ρωσικά βαρέλια»



 Το Καζακστάν αλλάζει το όνομα του πετρελαίου που εξάγει μέσω ρωσικών λιμανιών για να το διαχωρίσει από το πετρέλαιο ρωσικής προέλευσης και να αποφύγει κινδύνους από κυρώσεις και προβλήματα χρηματοδότησης.

«Λόγω πρόσφατων..