Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτές οι 10 χώρες έχουν τους υψηλότερους μισθούς – Δεν θα πιστεύετε ποια είναι στο Νο 1

Αυτές οι 10 χώρες έχουν τους υψηλότερους μισθούς – Δεν θα πιστεύετε ποια είναι στο Νο 1 - Media
Ποιες είναι οι 10 χώρες όπου ο εργαζόμενος απολαμβάνει το υψηλότερο μέσο διαθέσιμο εισόδημα; Δηλαδή το καθαρό ποσό μετά φόρων, που ένα νοικοκυριό, έχει κέρδη καθαρά το χρόνο. Η έρευνα του ΟΟΣΑ αφορά τους μέσους όρους για ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά...

Μπράβο παίδες Ελλήνων – Έμειναν μ@@@κες οι Ρώσοι-Η ελληνική διμοιρία επιδείξεων αποχώρησε πυροβολώντας-Έσκασαν μύτη και οι αμαζόνες της πολεμικής αεροπορίας (βίντεο)


Όπου και να πάμε κλέβουμε θετικά τις εντυπώσεις
Μάγεψε το Διεθνές Φεστιβάλ «Σπάσσκαγια Μπάσνια», που συγκέντρωσε χορευτικά και στρατιωτικά μουσικά συγκροτήματα από όλο τον κόσμο.

Την Ελλάδα, για πολλοστή φορά εκπροσώπησε η μπάντα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και η διμοιρία επιδείξεων της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών της ΠΑ. που αποχώρησαν …

Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει 3,3 εκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο


Η ατμοσφαιρική ρύπανση κοστίζει τη ζωή 3,3 εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με νέα μελέτη που επίσης αποκαλύπτει ότι η γεωργία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στους θανάτους από αιθαλομίχλη στα βιομηχανικά κράτη.

Διεθνής επιστημονική ομάδα από τη Γερμανία, την Κύπρο, τη Σαουδική Αραβία και το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ υπολόγισε αναλυτικά τις συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, προβλέποντας ότι εάν οι τάσεις δεν αλλάξουν, οι ετήσιοι συνολικοί θάνατοι θα διπλασιαστούν σε περίπου 6,6 εκατομμύρια έως το 2050.

Η μελέτη χρησιμοποίησε στατιστικά δεδομένα υγείας και υπολογιστικά μοντέλα. Περίπου τα τρία τέταρτα των θανάτων οφείλονται σε ...

Το μακροχρόνιο πετρελαϊκό μπλουζ της Ρωσίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Το μακροχρόνιο πετρελαϊκό μπλουζ της Ρωσίας
Του Mikhail Krutikhin

Η Ρωσία έχει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που δεν μπορεί να αποφύγει: μια υψηλή εξάρτηση από το πετρέλαιο και το αέριο, εν τω μέσω της μείωσης των τιμών και τις ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις για την αναποτελεσματική ενεργειακή της βιομηχανία.

Οι τιμές του πετρελαίου brent έχουν ενισχυθεί τελευταίως, αλλά για το προσεχές μέλλον μπορούμε να περιμένουμε μια μέση τιμή του πετρελαίου της τάξης των 45 δολαρίων. Τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο, οι εμπειρογνώμονες στην ενέργεια μου είπαν ότι αναμένουν η περίοδος των χαμηλών πετρελαϊκών τιμών να διαρκέσει μέχρι το 2015.

Το ΔΝΤ υπολογίζει ότι...

Ρωσία: Οι χαμηλές τιμές πετρελαίου θα πλήξουν την παραγωγή


Η παραγωγή πετρελαίου της Ρωσίας ενδεχομένως να παρουσιάσει μείωση εάν η τιμή του αργού υποχωρήσει κάτω από τα 40 δολάρια το βαρέλι, δήλωσε ο υφυπουργός Ενέργειας Αλεξέι Τέκσλερ.

Είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία, από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου παγκοσμίως, αναγνωρίζει ότι οι χαμηλές τιμές θα μπορούσαν να πλήξουν την παραγωγή.

Η Ρωσία έχει μέχρι στιγμής επιμείνει ότι...

Τι μας περιμένει φέτος με το πετρέλαιο θέρμανσης

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιο θερμανσης
Σημαντικά μειωμένη σε ποσοστό έως 20% αναμένεται να είναι φέτος η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με βάση τα τωρινά στοιχεία. Βεβαίως η πρεμιέρα του θέρμανσης θα γίνει σε περίπου ένα μήνα στα μέσα Οκτωβρίου, ωστόσο η πτωτική τροχιά των διεθνών τιμών του πετρελαίου επηρεάζει τις τιμές των τελικών προϊόντων προς όφελος των καταναλωτών.

Έτσι σύμφωνα με πηγές του κλάδου των πετρελαιοειδών, εάν ξεκινούσε σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης η τιμή του θα διαμορφωνόταν ...