Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Στις φλόγες διυλιστήριο της Bayernoil


Γερμανία: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στο διυλιστήριο του Φόμπουργκ

Από το pronews.gr
Οι πυροσβέστες έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που προκάλεσε τον τραυματισμό 10 ανθρώπων στο διυλιστήριο του Φόμπουργκ στη Βαυαρία αφού εκδηλώθηκε έπειτα από έκρηξη σήμερα το πρωί, έγινε γνωστό από περιφερειακούς αξιωματούχους.

Η πυρκαγιά στο διυλιστήριο που παράγει 120.000 βαρέλια την ημέρα και ανήκει στο συγκρότημα διυλιστηρίων Bayernoil ανάγκασε ..

Γερμανία: Mεγάλη έκρηξη σε διυλιστήριο - Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι

Από το pronews.gr
Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη και πυρκαγιά σε διυλιστήριο στη Γερμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Όπως μεταδίδει η Bild στην ηλεκτρονική της έκδοση τρεις τραυματίες νοσηλεύονται με μέτρια έως σοβαρά τραύματα.

Οι αρχές ζήτησαν..

Baker Hughes: Αυξήθηκαν οι πλατφόρμες πετρελαίου στις ΗΠΑ

Από το worldenergynews.gr
Οι αμερικανικές εταιρίες ενέργειας πρόσθεσαν για πρώτη φορά, σε τρεις εβδομάδες, πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία της Baker Hughes την Παρασκευή 31/8/2018, ενώ ο αριθμός των σταθμών αυξήθηκε αυτό το μήνα καθώς οι γεωτρήσεις σταθεροποιούνταν τους τελευταίους τρεις μήνες.

Συγκεκριμένα προστέθηκαν..

Τι μας έδειξε το 6μηνο των Ελληνικών Πετρελαίων - Μεγέθη, δείκτες και συμπεράσματα

Από το bankingnews.gr
Κύκλος Εργασιών: 4,67 δισ. ευρώ από 4,06 δισ. στο α’ 6μηνο του 2017. EBITDA: 472,6 εκατ. από 379 εκατ. ευρώ. Κέρδη μετά από φόρους: 223,6 εκατ. έναντι 167,4 εκατ. ευρώ. Κέρδη ανά μετοχή: 0,73 ευρώ από 0,55 ευρώ.

Σύνολο εισροών από λειτουργικές δραστηριότητες: 34 εκατ. από 136,2 εκατ. ευρώ. Σύνολο εκροών από επενδυτικές δραστηριότητες: 76,5 εκατ. από 75,3 εκατ. ευρώ. ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΘΑΡΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΡΟΩΝ: ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ 42,5 εκατ. από ΘΕΤΙΚΕΣ 60,9 εκατ. ευρώ.

Απαιτήσεις..

Οι πρώτες 4 συμβάσεις που κηρύσσονται υποχρεωτικές

Από το euro2day.gr
Η επέκταση των πρώτων κλαδικών συμβάσεων αποφασίστηκε ομόφωνα σήμερα, κατά την δεύτερη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εργασίας ΑΣΕ.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να επεκταθούν οι συλλογικές συμβάσεις του κλάδου των τραπεζών, των ναυτιλιακών πρακτόρων, των ναυτιλιακών επιχειρήσεων και των γραφείων τουρισμού.

Η εν λόγω απόφαση αναμένεται..