Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΓΣΕΕ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΣΕΒ

Από το gsee.gr
Σε πόλεμο εντυπώσεων επιδίδονται οι συντάκτες του ενημερωτικού δελτίου του ΣΕΒ, με τη μόνη ειλικρίνεια που επιδεικνύουν να είναι η αδυναμία τους να αντιληφθούν ή σωστότερα η επιλογή τους να μην βλέπουν, ότι πέραν της πολιτικής που ακολουθείται, υπάρχει και άλλη πολιτική.

Είναι η πολιτική της αύξησης της ανταγωνιστικότητας, μέσω μειώσεων των τιμών που θα ακολουθήσουν πλήρως ή έστω εν μέρει, τις μεταβολές του μοναδιαίου κόστους εργασίας.

Αν όπως ισχυρίζονται οι συντάκτες του δελτίου οι τιμές, διαμορφώνονται ..

Η "καλή" μας ΕΕ ετοίμασε στις Βρυξέλλες τεραστίων διαστάσεων παραβίαση του Συντάγματος.


Από το greeklignite.blogspot.gr
Το ό,τι η ΕΕ αποτελεί ένα κακέκτυπο του αποτυχημένου Σοβιετικού κεντρικά κατευθυνόμενου συστήματος το διαπιστώνουμε σε πλείστες εκφάνσεις του συστήματος διακυβέρνησης των Βρυξελλών, ενός συστήματος απόλυτα προσανατολισμένου στο να κάνει καθημερινά τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Αλλά αυτό που ετοίμασαν τώρα ξεπερνά τα όρια της πιο νοσηρής φαντασίας, ξεπερνά το 1984 του Όργουελ, ανοίγει κατευθείαν το δρόμο για την κόλαση κι είναι γνωστό πως ο δρόμος για την κόλαση είναι πάντα στρωμένος με "αγνές" προθέσεις.

Αφορμή για τις πιο πάνω σκέψεις δίνει μια δημοσίευση του JRC στις 10/1/2018. JRC είναι το Joint Research Centre, ο ερευνητικός βραχίονας για την επιστημονική υποστήριξη των πολιτικών της ΕΕ. Η δημοσίευση έχει τον πολύ αθώο..

Στους 12 μήνες ο μέσος χρόνος αναμονής για σύνταξη

Από το capital.gr
Δώδεκα μήνες πρέπει να περιμένει ένας συνταξιούχος κατά μέσο όρο για να λάβει τη σύνταξη του, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Εργασίας για το μήνα Δεκέμβριο του 2017.

Ο μεγαλύτερος χρόνος αναμονής σημειώνεται για τις κύριες συντάξεις του τέως Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ), καθώς φτάνει κατά μέσο όρο τους 27 μήνες. Η μέση νέα σύνταξη του ΝΑΤ ανέρχεται σε 293 ευρώ. Τα αναδρομικά ..

Στο «Σουπιά» το Saipem 12000 - Οι ιδιαιτερότητες του στόχου

Από το worldenergynews.gr
Στον στόχο "Σουπιά" αναμένεται να βρεθεί νωρίς απόψε το βράδυ το γεωτρύπανο Saipem 12000, που ξεκίνησε νωρίς χθες το βράδυ την μετακίνησή του από το σημείο της γεώτρυσης "Καλυψώ" που ολοκλήρωσε με πολύ ψηλή επιτυχία και την ανακάλυψη ενός πολύ σημαντικού κοιτάσματος, ιδιαίτερα για τα μεγέθη της Κύπρου.

Το γεωτρύπανο προχωρά απευθείας προς..