Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Η Bulgartransgaz μπήκε στο έργο του LNG της Αλεξανδρούπολης της GASTRADE

Από το bankingnews.gr
Ο σταθμός αποτελείται από την πλωτή μονάδα αποθήκευσης και επαναεριοποίησης LNG (FSRU) με αποθηκευτική ικανότητα έως και 170.000 κυβ. μέτρα και μέγιστη δυναμικότητα αεριοποίησης 22,7 εκατ. κμ ημερησίως, η οποία θα αγκυροβοληθεί στον θαλάσσιο χώρο 10 χλμ ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης, καθώς και από ένα σύστημα..

ΣΕΕΠΕ: Δεν διακρίνεται κάποια ιδιαίτερη ανησυχία ως προς τις τιμές των καυσίμων - Η υψηλή φορολογία το κύριο πρόβλημα των τιμών

Από το energypress.gr
Με αφορμή άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με αυξήσεις τιμών λόγω των γεγονότων στη Μέση Ανατολή, ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών θα ήθελε να επισημάνει τα εξής: 

Παρότι δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη για τις μελλοντικές εξελίξεις των διεθνών τιμών, αφού αυτές μπορεί να επηρεασθούν από διάφορα..

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ

Από το gsee.gr
Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη Διοίκηση του ΟΤΕ η οποία με την πρακτική των ψευδών μηνύσεων οδήγησε σε συλλήψεις απεργών εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τη δυναμική και μαζική απεργιακή απάντηση των εργαζομένων οι οποίοι ξεκίνησαν πριν τα Χριστούγεννα τον αγώνα τους, η Διοίκηση χρησιμοποιεί..