Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Ελληνικά Πετρέλαια: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 10 Μεταπτυχιακές Υποτροφίες στο εξωτερικό!

 



Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έχουν δημιουργήσει μιας παράδοση πλέον στη στήριξη φοιτητών, προσφέροντας μέσα από ειδικό πρόγραμμα, τη δυνατότητα μεταπτυχιακών σπουδών υψηλού επιπέδου.

Εδώ και 8 χρόνια συγκεκριμένα, χαρίζει ευκαιρίες σε πτυχιούχους που θέλουν να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, πράγμα που..

Τέσσερα δισ. πλαστικά σκουπίδια σε απομονωμένη ακατοίκητη ατόλη

 





Η θάλασσα ξεβράζει αμέτρητα σκουπίδια σε ένα νησάκι στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού. Η Νήσος Χέντερσον είναι ένα ακατοίκητο νησί με κοραλλιογενή ύφαλο στον νότιο Ειρηνικό. Το νησί ανήκει στο σύμπλεγμα των νησιών Πίτκερν αλλά είναι εξαιρετικά απομονωμένο. Η κοντινότερη κατοικημένη περιοχή βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιάδων χλμ. από το Χέντερσον. Το οικοσύστημα αυτής της ατόλης είναι..

Έρχονται δύσκολες αποφάσεις για τις έρευνες υδρογονανθράκων

 


Ενώπιον δύσκολων αποφάσεων που αφορούν στο μέλλον της δραστηριότητας έρευνας και παραγωγής πετρελαίου στη χώρα μας, βρίσκονται οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Το σύνθετο διεθνές περιβάλλον, οι εγχώριες ιδιαιτερότητες και τα εμπόδια που καθυστέρησαν επί αρκετά χρόνια την ομαλή εξέλιξη των ερευνητικών διαδικασιών, έχουν δημιουργήσει ένα..