Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Το Σχέδιο του ΚΙΝΑΛ Για Το Ενεργειακό Παρόν Και Μέλλον Της Ελλάδας

Το Κίνημα Αλλαγής μετά από γόνιμες διαβουλεύσεις εκπόνησε έναν πλήρη και τεκμηριωμένο μακροχρόνιο σχεδιασμό για το ριζικό μετασχηματισμό του ενεργειακού συστήματος στη χώρα μας.

Οι καταναλωτές, το περιβάλλον και η οικονομία θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από την εφαρμογή των ενεργειακών μας προτάσεων..

ΕΑΑ: Αυξάνεται ο Θερμικός Κίνδυνος και η Θερμική Δυσφορία για τους Αθηναίους

Από το energia.gr
Όσο περνάνε τα χρόνια, οι κάτοικοι της Αθήνας αντιμετωπίζουν ολοένα μεγαλύτερο θερμικό κίνδυνο για το σώμα τους και παράλληλα νιώθουν περισσότερη θερμική δυσφορία, ακόμη και τις νυχτερινές ώρες, όπως δείχνει μια νέα έρευνα επιστημόνων του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΙΕΠΒΑ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Επιπλέον, σταδιακά εμφανίζονται ολοένα πιο πρόωρα και ταυτόχρονα αυξάνονται σε διάρκεια μέσα στο έτος οι μέρες και οι νύχτες που υπάρχει..

Θέμα ματαίωσης της πώλησης των ΕΛΠΕ βάζει στο τραπέζι η κυβέρνηση

Από το worldenergynews.gr
Όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι για την επόμενη ημέρα των ΕΛΠΕ έπειτα από την αποτυχία του διαγωνισμού για την πώληση του 50,1%. 

Αυτό σημειώνουν υψηλόβαθμες πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προσθέτοντας πάντως ότι η μόνη εξέλιξη που αποκλείει εκ των προτέρων η πολιτική..