Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Crews containing crude oil gushing out of tank at Marathon refinery

 


Crews at the second-largest U.S. refinery were containing crude oil gushing from a giant storage tank at the Houston-area facility on Wednesday, a company spokesman said.

No injuries were reported as crude oil was being contained with..

Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού και βενζίνης στις ΗΠΑ

 




Τα αποθέματα αργού πετρελαίου και βενζίνης των ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς η παραγωγή ανέκαμψε καθώς οι περισσότερες υπεράκτιες εγκαταστάσεις πετρελαίου επαναλειτούργησαν μετά την διακοπή του περασμένου μήνα λόγω..

Oil Unchanged On Small Crude Inventory Build

 


Crude oil remained unchanged today after the Energy Information Administration reported an inventory build of 2.3 million barrels for the week to October 1.

At 420.9 million barrels, U.S. crude oil inventories are within the limits of the five-year average for..

Σ. Κιαρτζής: Έτοιμοι οι πρώτοι 25 ταχυφορτιστές του πανελλαδικού δικτύου των ΕΛΠΕ

 



Αθόρυβα αλλά δυναμικά, τα Ελληνικά Πετρέλαια έχουν ήδη προχωρήσει σημαντικά στην υλοποίηση των σχεδίων τους για δραστηριοποίηση στην ηλεκτροκίνηση, με την εγκατάσταση του πρώτου «κύματος» ταχυφορτιστών, από το δίκτυο σημείων ταχείας φόρτισης που προγραμματίζουν να εγκαταστήσουν σε όλη την ελληνική επικράτεια. 

«Όχημα» του Ομίλου για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης αποτελεί..

ΗΠΑ & Κίνα αυξάνουν τη χρήση κάρβουνου κι η Ελλάδα "σώζει τον πλανήτη", εξοντώνοντας τους Έλληνες.

 


Όπως βλέπουμε στο διάγραμμα του Χρηματιστηρίου Ενέργειας για σήμερα, 6/10/2021, η αναλογία φυσικού αερίου προς λιγνίτη είναι στο 4,23, παράγουμε 4,23 φορές περισσότερο ρεύμα από φυσικό αέριο παρά από λιγνίτη. Την ίδια στιγμή η τιμή του φυσικού αερίου πετάει από ρεκόρ σε ρεκόρ και, όπως είχα προβλέψει, στις 5/10 είδαμε για πρώτη φορά τριψήφια τιμή. Δυστυχώς αυτό ήταν..

Η Σαουδική Αραβία μειώνει τις τιμές του πετρελαίου μετά τις αποφάσεις του OPEC+

 



Tις τιμές για τους βασικούς αγοραστές της μείωσε η Σαουδική Αραβία, μια ημέρα μετά την απόφαση του OPEC+ να διατηρήσει αμετάβλητο το σχέδιο του για τις σταδιακές και αργές αυξήσεις της προσφοράς που οδήγησε σε νέο άλμα τα συμβόλαια του πετρελαίου.

Οι μειώσεις της κρατικής Saudi Aramco προς τους πελάτες της σε Ασία, Ευρώπη και ΗΠΑ θα αμβλύνουν τον..

Η κυκλική οικονομία - τι σημαίνει για την ΕΑΥ;

 





Η Ευρώπη το 2040 μπορεί να φαίνεται πολύ διαφορετική. Η μετάβαση της ΕΕ σε μια κυκλική οικονομία (CE), που αναφέρεται στην κυκλική ροή και την αποτελεσματική (επανα) χρήση πόρων, υλικών και προϊόντων - αναμένεται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον κόσμο της εργασίας.

Η τρίτη μελέτη προοπτικής της EU-OSHA εξετάζει..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ. ΕΛ.ΠΕ