Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Στήριξη των τοπικών σωματείων στους εργαζόμενους στα πετρέλαια Καβάλας

 



Η ΠΟΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση με αφρομή τη σύσκεψη των σωματείων της Καβάλας:

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, σε χώρο απέναντι από τις εγκαταστάσεις των πετρελαίων Καβάλας, πραγματοποιήθηκε..

Κομισιόν: Μειούμενο βαίνει το μεσοσταθμικό κόστος υδρογόνου έως το 2030 - 446 έργα προς ωρίμανση μέχρι το τέλος της δεκαετίας



Σημαντική μείωση του μεσοσταθμικού κόστους παραγωγής υδρογόνου μέχρι το 2030 εκτιμάει η Κομισιόν στην έκθεσή της που δημοσιεύτηκε στις αρχές της εβδομάδας και αφορά το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Ειδικότερα, η αξιολόγηση της Κομισιόν ως προς την..

Η Shell θα πραγματοποιήσει τη συντήρηση του διυλιστηρίου πετρελαίου Pernis στην Ολλανδία έως τα τέλη Ιουνίου



 

Η Royal Dutch Shell δήλωσε ότι σχεδιάζει να πραγματοποιήσει σημαντικές εργασίες συντήρησης στο διυλιστήριο πετρελαίου Pernis στην Ολλανδία τους επόμενους πέντε μήνες.

«Θα επιθεωρήσουμε μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων από..

Ιστορία του HPI-Μέχρι τη δεκαετία του 1930: Φάλαινες, λάμπες, αυτοκίνητα, πλαστικά και πόλεμος

 


Κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 μηνών, η Επεξεργασία Υδρογονανθράκων θα παρέχει ένα λεπτομερές ιστορικό της προέλευσης και της εξέλιξης της βιομηχανίας επεξεργασίας υδρογονανθράκων (HPI). Αυτή η ισχυρή ανάλυση θα καταγράψει τις απαρχές των σύγχρονων βιομηχανιών διύλισης και πετροχημικών μέσω των τεχνολογικών εξελίξεων που έχουν δημιουργήσει το παγκόσμιο ενεργειακό δυναμικό που έχει γίνει σήμερα η βιομηχανία. Αυτή η εξέταση της ιστορίας του HPI θα υπαγορεύσει πώς η ανθρώπινη εφευρετικότητα παρείχε..

Σαν σήμερα: Μια από τις ιστορικότερες απεργίες στην Ελλάδα



Το τραμ στην Αθήνα υπήρχε από το 1882. Οι οδηγοί του λέγονταν τραμβαγιέρηδες και είχαν αναπτύξει μια πολύ σημαντική συνδικαλιστική δράση, με πολλές κινητοποιήσεις και δυναμική εκπροσώπηση. Η απεργία του 1911, μπορεί να μην πέτυχε να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματά τους, αλλά ήταν εκείνη που..

Goldman: Buy η Motor Oil, neutral τα ΕΛΠΕ - Μερίσματικές αποδόσεις 8-9% για την τριετία

 





Θετικές προοπτικές για τη Motor Oil διαπιστώνει η Goldman Sachs δίνοντας σύσταση «buy» για τη μετοχή της έναντι του χαρακτηρισμού «neutral» που είχε δώσει σε προηγούμενη φάση. Οι αναλυτές της Goldman, σε έκθεση του οίκου για τα ευρωπαϊκά διυλιστήρια , εκτιμoύν ότι..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΚΑΒΑΛΑ OIL.A.E ''ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ''

 

 

EIA: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ – Σε υψηλό 11 μηνών έφθασαν της βενζίνης

 




Τα αποθέματα αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο, ενώ τα αποθέματα βενζίνης έφθασαν σε υψηλό 11 μηνών, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών ( ΕΙΑ).

Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν..