Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αποτελέσματα γραπτών εξετάσεων για την πρόσληψη Δοκιμαστών Χημείου

Αποτέλεσμα εικόνας για ελπε
Από το helpe.gr
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αξιολόγηση των γραπτών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένη εξωτερική εταιρεία, για την πρόσληψη Δοκιμαστών Χημείου στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, οι οποίοι πρόκειται να απασχοληθούν στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ελευσίνας.
Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, πιστός στην διακήρυξή του για διαφάνεια και αξιοκρατία, διασφάλισε το αδιάβλητο της διαδικασίας  των γραπτών  εξετάσεων.

Τα αποτελέσματα της γραπτής αξιολόγησης βρίσκονται από σήμερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΕΠΥ & ΑΛΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ BP OIL HELLENIC SA

Αποτέλεσμα εικόνας για ανακοινωση
Συνάδελφοι,

ήταν σαν χθες 31/03/2016 που η ανακοίνωση του σωματείου έκανε την ίδια αναφορά στην ανάλγητη συμπεριφορά της εταιρίας BP, η οποία με πρόσχημα τον εκσυγχρονισμό και την ανταγωνιστικότητα, οδηγούσε συναδέλφους στον δρόμο της ανεργίας. 

 Έτσι φτάσαμε σήμερα τα περισσότερα τμήματα της εταιρείας να έχουν γίνει OUTSOURCING (IT, LEGAL,FINANCE, TAX, CBRE, CUSTOMER SERVICE).

 Αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορεί να φτάσει η πολιτική της εταιρείας στο θέμα αυτό και αν θα παραμείνει κανείς «STAFF BP» πλην ίσως της «Golden» ομάδας που απαρτίζεται από εκείνους που κάνουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια και από εκείνους που τα υλοποιούν!

 Μάλιστα για να στηρίξουν τις αποφάσεις αυτές γίνεται..

Ανακοίνωση ΠΟΕ για BP ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕ

.
Αναδιοργάνωσης συνέχεια …

Η Εταιρεία BP ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕ από το 2009 έχει ακολουθήσει, τα προτεινόμενα από τα στελέχη της, σχέδια ανάκαμψης - εκσυγχρονισμού και ανταγωνιστικότητας με την ίδια δυστυχώς κατάληξη.

Η επιλογή μεταφοράς δραστηριοτήτων τμημάτων σε εξωτερικούς συνεργάτες ακόμα και σε χώρες του εξωτερικού συνεχίζεται με αποτέλεσμα το προσωπικό να μειώνεται συνέχεια από 145 το 2009 σε 92 συναδέλφους σήμερα .

Επιλογή που τα αποτελέσματά της αμφισβητούνται με τις συνεχείς αναδιαρθρώσεις και αναδιοργανώσεις. Αλήθεια ποια Εταιρεία μπορεί να ..

Στρατηγική της Ρωσίας η εκμετάλλευση των ορυκτών και των πρώτων υλών της Αρκτικής



Από το naftikachronika.gr
Το ανεκμετάλλευτο «δυναμικό» των υδρογονανθράκων της Αρκτικής ζώνης αγγίζει το 91% σε υπεράκτιες περιοχές και 53% στην ξηρά, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Φυσικών Πόρων Sergey Donskoy στο πλαίσιο του φόρουμ για την Αρκτική το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα την περασμένη Δευτέρα. Ανάμεσα στα βασικά στρατηγικά οράματα της Ρωσίας είναι πλέον, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, να εκμεταλλευτεί..

Πρόβλημα με τα λιμάνια για τις γεωτρήσεις ΕΝΙ και TOTAL

Από το sigmalive.com
Έντονο προβληματισμό για το θέμα που προέκυψε αναφορικά με τη δραστηριοποίηση των εταιρειών φυσικού αερίου στα κυπριακά λιμάνια, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ ο εμπειρογνώμονας σε θέματα φυσικού αερίου και πρώην Πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ Χαράλαμπος Έλληνας. Όπως ανέφερε, ακόμα και αν επιλυθεί το θέμα με την TOTAL στο λιμάνι Λεμεσού, πιθανώς να μην υπάρχει χώρος για ταυτόχρονη δραστηριοποίηση της ENI και άλλων εταιρειών που θα επιθυμούν να προχωρήσουν σε γεωτρήσεις μετά τον τρίτο γύρο αδειοδοτήσεως.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της E-Cyprus Natural Hydrocarbons Company αναφέρθηκε επίσης στη λύση της πλωτής μονάδας υγροποίησης, ως την πιο συμφέρουσα λύση για συντομότερη αξιοποίηση του φυσικού αερίου της Κύπρου, ύστερα και από εφαρμογή της νέας αυτής τεχνολογίας σε διάφορα κοιτάσματα ανά τον κόσμο.

Ο κ. Έλληνας, Senior Fellow του Atlantic Council, αναφέρθηκε ..

Πειραγμένη η μια στις έξι αντλίες σύμφωνα με τον ΣΕΕΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για βενζιναδικα
Από το caranddriver.gr
Λιγότερο καύσιμο έως και 10% έδειξε η έρευνα του Πολυτεχνείου σε πρατήρια της Αττικής. Παραβατικότητα και υπερφορολόγηση τα βασικά προβλήματα του κλάδου. Ετησίως 250-300 ευρώ το ύψος της φοροδιαφυγής.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από τον Σύνδεσμο  Εμπορίας Πετρελαιοειδών τονίστηκε ότι δύο είναι αυτήν τη στιγμή τα βασικά προβλήματα του κλάδου

Σήμερα οι γενικές συνελεύσεις ΔΕΗ και ΔΕΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σήμερα οι γενικές συνελεύσεις ΔΕΗ και ΔΕΠΑ
Από το energyworld.gr
Συνέρχονται σήμερα οι γενικές συνελεύσεις της ΔΕΗ και της ΔΕΠΑ, για να εγκρίνουν η μεν πρώτη την πώληση του 24% του ΑΔΜΗΕ στους κινεζική State Grid, η δε δεύτερη την απόσχιση του κλάδου διανομής από τη μητρική εταιρία.
Η συνέλευση της ΔΕΗ καλείται να εγκρίνει την ανάδειξη της State Grid σε προτιμητέο στρατηγικό επενδυτή για την εξαγορά του 24% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ έναντι τιμήματος 320 εκατ. ευρώ και παράλληλα να εγκρίνει τη σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών  με την κινεζική εταιρία.

H σημερινή γενική συνέλευση της ΔΕΠΑ καλείται να αποφασίσει την ...

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Η Πρόσβαση σε Περιβαλλοντικά Έγγραφα Υπερέχει του Απορρήτου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Η Πρόσβαση σε Περιβαλλοντικά Έγγραφα Υπερέχει του Απορρήτου
Από το energia.gr
Η πρόσβαση των πολιτών σε έγγραφα που αποδεικνύουν και τεκμηριώνουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις υπερτερεί της διαφύλαξης του εμπορικού ή βιομηχανικού απορρήτου, έκρινε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση, εξετάζοντας την υπόθεση της ...