Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

EIA: Ρεκόρ στην παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου της Permian τον Σεπτέμβριο

 




Η παραγωγή πετρελαίου στην Permian στο Τέξας και στο Νέο Μεξικό, τη μεγαλύτερη λεκάνη σχιστολιθικού πετρελαίου των ΗΠΑ, αναμένεται να αυξηθεί κατά 79.000 βαρέλια ημερησίως (bpd) στα 5,408 εκατομμύρια bpd τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία της..

Κίνα: Η Sinopec Κατασκευάζει το Μεγαλύτερο Εργοστάσιο στον Κόσμο για την Παραγωγή Πράσινου Υδρογόνου

 




Η κινεζική Sinopec κατασκευάζει το μεγαλύτερο εργοστάσιο στον κόσμο για την παραγωγή υδρογόνου από ανανεώσιμες πηγές. Το εργοστάσιο, το οποίο θα τροφοδοτείται από φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 300 MW, αναμένεται να τεθεί σε..

Η Pemex του Μεξικού ζητά 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια επιπλέον χρηματοδότηση για το διυλιστήριο «Dos Bocas».

 




(Reuters) - Η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία του  Μεξικού Pemex  ζήτησε αυτή την εβδομάδα σχεδόν 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετη χρηματοδότηση από την κυβέρνηση για να πληρώσει για έργα στο διυλιστήριο «Dos Bocas» φέτος, σύμφωνα με έγγραφο και δύο..

Πώς η Κίνα διαχειρίζεται τις εξαγωγές διυλισμένων καυσίμων

 


(Reuters) - Οι εξαγωγές διυλισμένων καυσίμων της  Κίνας είναι πιθανό να μειωθούν το 2022 στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά ετών, καθώς η χώρα επιδιώκει να διατηρήσει άφθονες εγχώριες προμήθειες ενώ η παραγωγή διυλιστηρίων σημειώνει..

Saudi Aramco: Αύξηση 90% στα καθαρά κέρδη το δεύτερο τρίμηνο

 




Ο σαουδαραβικός πετρελαϊκός κολοσσός Aramco ανέφερε μια εκπληκτική άνοδο 90% στα καθαρά έσοδα του δεύτερου τριμήνου και τα αποτελέσματα ρεκόρ εξαμήνου την Κυριακή, καθώς οι υψηλές τιμές..