Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Τυφώνας Laura, η μεγαλύτερη απειλή για το πετρέλαιο των ΗΠΑ τα τελευταία 15 χρόνια

Η αμερικανική ενεργειακή βιομηχανία προετοιμάζεται για μεγάλο χτύπημα τυφώνα έως την Τρίτη, μειώνοντας την παραγωγή αργού με ρυθμό που πλησιάζει το επίπεδο του τυφώνα Κατρίνα του 2005 και σταματά τη διύλιση πετρελαίου σε εργοστάσια κατά μήκος των ακτών του Τέξας / Λουιζιάνα.

Η καταιγίδα θα κερδίσει γρήγορα δύναμη και θα γίνει ένας μεγάλος τυφώνας με ανέμους 115 μιλίων ανά ώρα (185 χλμ / ώρα) όταν χτυπήσει την ακτή μέχρι το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων.

Θα φέρει τουλάχιστον..

Οι 20 κατηγορίες ασφαλισμένων που μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν τα 62 έτη

Tη δυνατότητα να βγουν στη σύνταξη πριν από τα 62 έτη έχουν 20 κατηγορίες ασφαλισμένων κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων που καταργούνται από την 1.1.2022, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα.

Από την ημερομηνία αυτή και μετά έρχονται ανατροπές στα όρια ηλικίας με την κατάργηση των μεταβατικών διατάξεων που θα πλήξουν χιλιάδες ασφαλισμένους.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, μέχρι το 2022 υπάρχουν..

ΗΠΑ: Μπλόκο στα σχέδια της κυβέρνησης για εξόρυξη πετρελαίου στην Αλάσκα… από πολικές αρκούδες

Το Κογκρέσο το 2017 ψήφισε νόμο για δύο δημοπρασίες μισθωμάτων για εξόρυξη πετρελαίου σε μια περιοχή τουλάχιστον 400.000 στρεμμάτων

Οι περιβαλλοντολόγοι και οι κάτοικοι της Αλάσκας έχουν εναντιωθεί την απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να πουλήσει τα δικαιώματα γεώτρησης στο Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής της Αρκτικής, υποστηρίζοντας ότι δεν έδωσε..