Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Fire breaks out at Toledo refinery





 Crews tackled a large fire at Toledo Refining Company in Oregon Tuesday. Firefighters were seen working to get water on the site just before noon and the fire appeared to be..

ΕΛΠΕ: Πράσινο φως από τους ομολογιούχους στην αλλαγή όρων για το ομόλογο των 600 εκατ.

 




Με σχεδόν καθολική πλειοψηφία, σε ποσοστό 99,6% επί του συνόλου των συμμετεχόντων, εγκρίθηκαν σήμερα από την έκτακτη συνέλευση ομολογιούχων οι τροποποιήσεις στους όρους των Ομολογιών που κατέχουν, συνολικού ποσού €599.900.000, με επιτόκιο 2.00% και λήξεως Οκτωβρίου 2024, που είχε εκδώσει η “Hellenic Petroleum Finance plc”, εξολοκλήρου θυγατρική ..

Έργο Μητσοτάκη και "αρίστων": 385€/MWh μέγιστη ωριαία τιμή ρεύματος και 281,03 μέση ημερήσια τιμή.

 



Από ρεκόρ σε ρεκόρ πετάει η τιμή του ρεύματος χάρη στην εντελώς σάπια ενεργειακή πολιτική. Όπως φαίνεται στο πιο πάνω διάγραμμα και στα στοιχεία του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, σήμερα το απόγευμα η μέγιστη τιμή θα φθάσει στα 385 ευρώ, η κατώτατη είναι στα 172,29 ευρώ, ενώ η μέση ημερήσια τιμή, αυτή που ενδιαφέρει για την εφαρμογή της ρήτρας που τσουρουφλίζει τους καταναλωτές, κάνει νέο..

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

 










ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Της πρωτοβάθμιας επιχειρησιακής συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ OIL A.E. – το Βαρέλι», η οποία εδρεύει..

ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΙΝΕ ΓΣΕΕ 2021 – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

 








Tο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ δίνει στη δημοσιότητα την Ενδιάμεση Έκθεση του 2021 για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση, η οποία εξετάζει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας όπως αυτή είχε διαμορφωθεί κυρίως στη διάρκεια του α’ εξαμήνου του 2021.

Για τα βασικά συμπεράσματα της..

Υπερωρίες: Καταργείται η υποχρέωση των εργοδοτών να τις δηλώνουν – 9ωρο χωρίς έξτρα πληρωμή

 



Ανατροπές στο καθεστώς των υπερωριών επιφέρει μια απόφαση του υπουργού Εργασίας, η οποία δίνει την ευχέρεια στους εργοδότες, από την 29η Νοεμβρίου, να μην δηλώνουν και φυσικά να μην πληρώνουν, υπερωρίες έως μία ώρα πέρα από το κανονικό ωράριο, ενώ αποκλείονται από τις υπερωρίες, όλα τα διευθυντικά στελέχη.

Ειδικότερα με την απόφαση, η οποία ..