Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Θριαμβεύουμε ηττώμενοι…


Έχουμε ένα κόμμα που παραμένει στην εξουσία όσο διαρκεί ακόμα η δικαιολογημένη οργή του λαού για το σάπιο πολιτικό σύστημα του χθες. 
Έχουμε μια κυβέρνηση που αυτή την οργή και τον φόβο επανόδου στην εξουσία της δεξιάς, την ερμηνεύει ως... στήριξη της. 

Έχουμε ένα κόμμα, οπαδό μέχρι χθες της απλής άδολης αναλογικής που σήμερα προσπαθεί να ξεχάσει, να κυβερνά με το «αντισυνταγματικό» μπόνους των 50 εδρών και την απλή αναλογική θα την ξαναθυμηθεί όταν θα νοιώσει ότι χάνει την εξουσία από τα χέρια του. 

Έχουμε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φανατικούς υποστηριχτές χθες της απόλυτης κυβερνητικής πλειοψηφίας του 50%+, να νομοθετούν τα πιο επαχθή μέτρα, σκληρότερα από αυτά των άθλιων προηγούμενων, στηριζόμενοι στο 20% του Ελληνικού λαού. 
( Εγγεγραμμένοι 9.808.760 με την απογραφή του 2015, εκ των οποίων μόνο οι 1.925.904 ψήφισαν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ΣΥΡΙΖΑ ) 

Και το υπόλοιπο 80% του Ελληνικού λαού γι αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει. 

Τι και αν φωνάζει τι και αν διαμαρτύρεται στην πυρά. 

Στην δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ οι..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 Συνάδελφοι,  την Μ. Τρίτη 26/04/2016, κληθήκαμε  αιφνιδιαστικά  από  την  Διοίκηση της Εταιρίας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, για να μας ανακοινώσει μία σειρά μέτρων σε βάρος των εργαζομένων. Τα μέτρα αυτά προβλέπουν οριζόντιες περικοπές μισθών σε όλους τους εργαζόμενους, κατάργηση παροχών της εταιρίας και απολύσεις εργαζομένων εργολαβοποιώντας θέσεις εργασίας σε τομείς που εξυπηρετούν πάγιες και λειτουργικές ανάγκες της εταιρίας.

          Η Διοίκηση επικαλέστηκε για όλα αυτά τα μέτρα, το δυσμενές και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον του κλάδου και την κρίση ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

          Με οργή και αγανάκτηση γίναμε...

REMAKE !...

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ την ώρα που σφαγιάζουν την κοινωνία! Εκατομμύρια ευρώ για άτοκα δάνεια (48 δόσεων) στους βουλευτές...


Αν νομίζατε ότι έχει αλλάξει κάτι έστω και τώρα σε σχέση με τους τριακόσιους της Βουλής, δυστυχώς κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! 
Την ώρα που ετοιμάζονται να περάσουν νέα καταστροφικά μέτρα για την ελληνική κοινωνία, να πάρουν από τον Έλληνα και το τελευταίο ευρώ που του έχει απομείνει, αν του έχει απομείνει, στην τσέπη, να του καταργήσουν τη σύνταξη και να του αυξήσουν φόρους, εισφορές και κάθε είδους επιβάρυνση, οι ίδιοι ψηφίζουν νέες προνομιακές ρυθμίσεις προς όφελός τους.
Ναι, ακριβώς όπως το διαβάζετε. Ούτε εγώ, για να είναι απολύτως ειλικρινής, το πίστευα μέχρι τη στιγμή που...
βρήκα την επίσημη απόφαση και την οποία μοιράζομαι μαζί σας…