Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Γερμανία: Διακομματική επιτροπή για την κατάργηση του άνθρακα μεταξύ 2030-2045

Από το naftemporiki.gr
Η στρατηγική της Γερμανίας για τη σταδιακή κατάργηση του άνθρακα θα σχεδιαστεί από μία 31μελή επιτροπή με τέσσερις συμπροέδρους, που θα οριστεί από το υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη.

Σε μια ένδειξη για το πόσο αμφιλεγόμενο είναι το ζήτημα, η κυβέρνηση ανέβαλε την έναρξη της διαδικασίας τρεις φορές, εν μέσω διαμάχης για την επιλογή μελών της επιτροπής.

Οι υποστηρικτές της πράσινης κλιματικής πολιτικής διαμαρτύρονται ότι..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΑ- ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ


Ημερομηνίες Αιμοδοσιών ΠΣΕΕΠ σε ΒΕΑ & ΒΕΕ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

 Η Εθελοντική Αιµοδοσία είναι µια ύψιστη πράξη αγάπης, προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι εθελοντές Αιµοδότες µε τη συστηµατική προσφορά τους αποδεικνύουν την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους, προσφέροντας δώρο ζωής σε συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη.

          Έτσι και το Σωµατείο µας διατηρεί, περισσότερο..

Ετοιμάζουν κάθοδο και του «Ορούτς Ρέις» οι Τούρκοι

Από το energypress.gr
Απέναντι από τις βόρειες ακτές της Κύπρου, προχωρούν οι ετοιμασίες για την πρώτη γεώτρηση της Τουρκίας με το υπό τουρκική σημαία γεωτρύπανο «Fatih», το οποίο χθες από το αγκυροβόλιο της Αττάλειας, μετακινήθηκε εντός τους λιμανιού της πόλης όπου και έδεσε -ήταν μια διαδικασία ιδιαίτερα δύσκολη, αφού το μήκος του σκάφους-γεωτρύπανου, είναι μεγάλο σε σχέση με το μέγεθος των προβλήτων του λιμανιού.

Χρειάστηκαν πέντε..

κ.Παναγιωτάκη, από πότε η ΔΕΗ αναγνώρισε τα Σκόπια ως Macedonia;


Από το greeklignite.blogspot.com
Την Πέμπτη 7/6 η ΔΕΗ ΑΕ είχε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων , την ετήσια τακτική διαδικασία για κάθε ανώνυμη εταιρεία, στην οποία η εκάστοτε διοίκηση κάνει ένα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ξεδιπλώνει το όραμά της για το μέλλον. Οπότε κατόπιν αυτού η ΔΕΗ δημοσίευσε στο Κέντρο Τύπου της την ομιλία του Προέδρου της και μια συνοπτική παρουσίαση 18 διαφανειών. 

Καταρχήν να επισημάνω πως σε ολόκληρη την ομιλία ο Πρόεδρος δεν βρήκε ..