Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !...




ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !...


1. To 2013, ο, τότε, αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, αποκάλεσε τις προτάσεις του ΟΟΣΑ, που είχε παρουσιάσει στην Αθήνα ο κ. Γκουρία, "μαύρη βίβλο του νεοφιλελευθερισμού..." !

Τώρα, 2 χρόνια μετά, ως πρωθυπουργός, πλέον, αποδέχεται τον ΟΟΣΑ ως σημαντικό διεθνή οργανισμό, που μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις του τις χαρακτηρίζει ως καλοδεχούμενες και εφαρμοστέες από την κυβέρνησή του !

Κι όμως, όπως ο ίδιος και τα παπαγαλάκια του θα πουν, δεν είναι το ίδιο το τότε, με το τώρα. Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά : η παρουσίαση του Γκουρία, τότε έγινε στην Αθήνα, ενώ τώρα έγινε στο ...Παρίσι !!!

2. Στο δεύτερο σκηνικό ο "πρώτη φορά αριστερός" πρωθυπουργός, εμφανίζεται ακόμα πιο ...βελτιωμένος, αφού προβαίνει στην αυτοδιάψευσή του, όχι μετά από 2 χρόνια, αλλά μετά από 1 εβδομάδα !

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Spiegel, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε, πως "...η ΕΚΤ μας έχει βάλει τη θηλιά στο λαιμό..." !

Χθες, 12 Μαρτίου 2015, μπροστά στις κάμερες στο Παρίσι ήταν κατηγορηματικός : "...δεν νοιώθω νάχω καμιά θηλιά στο λαιμό..." !!!

Τόοοσο ...αριστερός, πράγματι, πρώτη φορά !



ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Ανακοίνωση για το ΕΤΜΕΑΡ Εξέδωσε η ΔΕΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗ
Ανακοίνωση σχετικά με αναφορές στα ΜΜΕ για το ΕΤΜΕΑΡ εξέδωσε η ΔΕΗ. Σε αυτή διευκρινίζει ότι για τη αύξηση του εν λόγω τέλους αυξήθηκε με απόφαση της ΡΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΗ...

Τη Δευτέρα από τη Βουλή ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τη Δευτέρα από τη Βουλή ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ
Ένα μέλος της ανανεωτικής αριστεράς και έμπειρο στέλεχος επιχειρήσεων προκρίνεται, με πληροφορίες, για πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου.

Πρόκειται για το Στέργιο Πιτσιόρλα, ο οποίος έχει θητεύσει από τα φοιτητικά του χρόνια στο συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο, διαθέτει πολιτική εμπειρία - ήταν ψηλά στην ιεραρχία του Συνασπισμού, από τον οποίο αποχώρησε οικειοθελώς το 2004 - και έχει στενή προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ως στέλεχος επιχειρήσεων, είναι αυτός, που έστησε από το μηδέν μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση, 5 αστέρων, στο Παλιούρι Χαλκιδικής, ενώ έχει ασχοληθεί και με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η πολιτική του εμπειρία, και η δραστηριοποίησή του στην ελεύθερη αγορά και η γνώση του για τις δαιδαλώδεις διαδικασίες της δημόσιας διοίκησης σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις, εκτιμήθηκαν ως ένας πολύ καλός συνδυασμός για την ηλεκτρική καρέκλα του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Δευτέρα θα περάσει από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.



ΠΗΓΗ: defencenet.gr  

Aρχίζουν τα... "όργανα" για τη νέα Εθνική ΓΣΣΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για Aρχίζουν τα... "όργανα" για τη νέα Εθνική ΓΣΣΕ
Πάλης… ξεκίνημα από την επόμενη εβδομάδα για τα εργασιακά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr από Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ για να συζητήσει το πλαίσιο με βάση το οποίο θα ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση με τους άλλους κοινωνικούς εταίρους (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ) για την υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Σημειώνεται πως εδώ και δυόμισυ μήνες η ΓΣΕΕ έχει στείλει πρόσκληση προς τους άλλους κοινωνικούς εταίρους για διαπραγματεύσεις, αλλά η όλη διαδικασία πάγωσε λόγω των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. 

Η μετενέργεια της προηγούμενης, η οποία ίσχυε μεταξύ 26 Μαρτίου – 31 Δεκεμβρίου 2014, λήγει στις 31 Μαρτίου του 2015, δηλαδή δεκαέξι μέρες από σήμερα. 

Γι’ αυτό, κορυφαίο στέλεχος του Υπ. Εργασίας ανέφερε ...