Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Από το ekeda.gr
Σας ενημερώνουμε πως για τον μήνα Ιούνιο το Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, για θέματα εργατικού δικαίου (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ.) και σε θέματα δικαίου κοινωνικής ασφάλισης (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αρ. 1158/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η απεργία της Ομοσπονδίας μας κρίθηκε παράνομη, ύστερα από αγωγή των εργολαβικών εταιρειών “ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ” και “ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ”.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία - μέλη μας να ενημερώσουν τους εργαζόμενους.

Ανακοίνωση για ΔΣ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγµατοποιήθηκε σήµερα 31/05/19 το τακτικό ∆.Σ. του Σωµατείου. Έγινε ο απολογισµός του αποτελέσµατος της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ, όπου επισηµάνθηκε ότι παρά τη θετική έκβαση ως προς την κήρυξη του ∆ιαγωνισµού σε άγονο, θα πρέπει να παραµείνουµε σε εγρήγορση διότι εκτιµούµε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Μετά από γόνιµο διάλογο που έγινε..

Απονομή Τιμητικού Τόμου στον Ευστάθιο Τσοτσορό

Από το iapopsi.gr
Ειδική εκδήλωση, με θέμα «Το τρίγωνο της Γνώσης: Αναπροσδιορίζοντας το Μέλλον – Συνεργασίες και Αλληλεπιδράσεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Ενεργειακών Επιχειρήσεων», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 29 Μαΐου 2019, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Παλαιά Βουλή), με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Τιμητικός Τόμος για τον Ευστάθιο Ν. Τσοτσορό».

Στη συζήτηση, που συντόνισε..