Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Αίγυπτος: Έρχεται το ... «Κινητό Πρατήριο Βενζίνης»

Από το energia.gr
Θα καλούν μέσω μίας εφαρμογής από το κινητό τους τηλέφωνο, και θα έρχεται επί τόπου ένα «κινητό πρατήριο βενζίνης» το οποίο θα μπορεί να ανεφοδιάζει με καύσιμα το αυτοκίνητό τους, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, στο σπίτι τους ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο...

Η πληρωμή θα μπορεί να γίνεται με μετρητά ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η ιδέα ανήκει στην εταιρεία CAFU που έχει ήδη..

Ρεκόρ παραγωγής πετρελαίου για την Petrobras

Από το naftikachronika.gr
Επίπεδα-ρεκόρ στην παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου ανακοίνωσε η Petrobras για το 2019.

Η βραζιλιάνικη πετρελαϊκή εταιρεία, μετά από σειρά ετών, οπότε η παραγωγή της κυμάνθηκε σε σταθεροποιητικά επίπεδα, το 2019 πέτυχε σημαντική αύξηση της παραγωγής της. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους, η παραγωγή σε...

World Oil: Η Μέση Ανατολή ανεβάζει ρυθμό στις γεωτρήσεις πετρελαίου - Κορυφάια παγκοσμίως η Egyptian GP Corp

Από το worldenergynews.gr
Παρόλο που οι γεωτρήσεις σημείωσαν υποχώρηση κατά τη διάρκεια του 2019, οι Η.Π.Α. έγιναν ο μεγαλύτερος παραγωγός αργού στον κόσμο, φθάνοντας στα 12,87 MMbopd (εκατ. βαρέλια/ημέρα) το περασμένο Δεκέμβριο και κατά μέσο όρο 12,2 MMbpd για το έτος.
Για να αποφευχθεί η κατάρρευση των τιμών πετρελαίου, ο OPEC + αποφάσισε να μειώσει την παραγωγή, με 1.195 MMbpd.
Στην πραγματικότητα, η παραγωγή..

Η Τουρκία έχει ήδη οριοθετήσει και η Ελλάδα ζητάει ακόμα Χάγη!

Από το slpress.gr
Η πρόσφατη εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ για τη Χάγη, στην οποία μίλησαν πρόσωπα που έχουν χειρισθεί τα ελληνοτουρκικά (Γιώργος Παπανδρέου, Μπακογιάννη, Κατρούγκαλος και Ροζάκης), επιβεβαίωσε ότι σύσσωμο σχεδόν τον πολιτικό σύστημα έχει αναγάγει σε μονόδρομο την παραπομπή στο Διεθνές Δικαστήριο.

Το γεγονός είναι αποκαλυπτικό του κλίματος που επικρατεί στο πολιτικό σύστημα και συνολικά στις άρχουσες ελίτ. Εάν κάποιος ακούσει Έλληνες πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους θα νομίσει ότι η Άγκυρα ζητάει..