Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Κοινή επιστολή περιβαλλοντικών προς τον Πρωθυπουργό για τον κλιματικό στόχο της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο 21-22 Ιουνίου

Από το worldenergynews.gr
Με κοινή τους επιστολή προς τον πρωθυπουργό, οι οργανώσεις Αγροοικολογικό Δίκτυο Ελλάδος, Αειφόρουμ, Άνεμος Ανανέωσης / Wind of Renewal, Άρσις, Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Δίκτυο Λύσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών (UN SDSN Greece Youth), Ελληνική Πλατφόρμα για..

ΕΛΠΕ: Στασιμότητα στην ιδιωτικοποίηση

Από το eretikos.gr
Στον «πάγο» παραμένει η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ με τις επερχόμενες εκλογές να πηγαίνουν ακόμη πιο πίσω μια διαδικασία η οποία ούτως ή άλλως χαρακτηριζόταν από στασιμότητα μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια της πώλησης του 50,1% πριν από λίγο καιρό.

Τα ΕΛΠΕ και η ιδιωτικοποίηση που…

ΠΟΠΕΚ: Σοβαρή παράλειψη η εξαίρεση των υγρών καυσίμων από το πακέτο των μειώσεων στη φορολογία

Από το energypress.gr
Εν όψει της ψήφισης των ρυθμίσεων για τη μείωση του ΦΠΑ στην ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο,  η Π.Ο.Π.Ε.Κ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι αποτελεί σοβαρή παράλειψη η εξαίρεση των υγρών καυσίμων από το πακέτο των μειώσεων στη φορολογία.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει:

Το κυπριακό παράδειγμα για την ΑΟΖ

Από το lygeros.org
Το κυπριακό παράδειγμα για την ΑΟΖ είναι όλο και πιο εντυπωσιακό, ακόμα και για τους μη ειδικούς. Διότι μπορεί χρόνια να ακούν ειδικούς να ανακοινώνουν τεράστια αποθέματα και τεράστιες απολαβές για την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά έλεγαν πάντα ότι δεν βλέπουν χειροπιαστά αποτελέσματα. 
Βέβαια είχε ανακοινωθεί..