Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ανακοίνωση Πρωτοβουλία Αγώνα στα ΕΛΠΕ

 


Το Ιράκ θα λανσάρει νέο αργό πετρέλαιο Basra Medium για εξαγωγή το 2021

 


Η εταιρεία μάρκετινγκ πετρελαίου του Ιράκ (SOMO) ενημέρωσε τους πελάτες ότι σκοπεύει να ξεκινήσει έναν τρίτο βαθμό εξαγωγής αργού πετρελαίου που ονομάζεται Basra Medium τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το Reuters.

Το νέο αργό θα δημιουργηθεί χωρίζοντας την υπάρχουσα παραγωγή Basra Light σε δύο βαθμούς, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το Reuters.

Η Basra Light, που εξάγεται από τον τερματικό σταθμό πετρελαίου..

ΗΠΑ: Η Eni μπορεί να επισκευάσει τη μονάδα πετρελαίου στη Βενεζουέλας, δεν εμποδίζεται από τις κυρώσεις

 


Οι Ηνωμένες Πολιτείες διαβεβαίωσαν την ιταλική πετρελαϊκή εταιρεία Eni ότι οι προσπάθειες για την αποτροπή της διαρροής σε πλωτή εγκατάσταση αργού στη Βενεζουέλα δεν θα υποστούν κυρώσεις, ανακοίνωσε η εταιρεία και το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Εικόνες τους τελευταίους μήνες που δείχνουν να γέρνει η πλωτή αποθήκευση και εκφόρτωση (FSO), Nabarima, μέρος της κοινοπραξίας Petrosucre, που δημιούργησε η Eni και η κρατική εταιρεία πετρελαίου της Βενεζουέλας, Petroleos de Venezuela έχουν..

Ενέργεια: Η χειρότερη χρονιά από το… 1931

 


Ο ενεργειακός κλάδος, αναμφίβολα, αποτελεί έναν εκ των μεγάλων χαμένων της φετινής χρονιάς, καταγράφοντας τις χειρότερες απώλειες στον δείκτη S&P 500 της Wall Street. Άλλωστε, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία, ο κλάδος βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο σε σχέση με τον S&P 500 από το μακρινό… 1931. Δηλαδή, σχεδόν 90 χρόνια πριν. 

«Ο κλάδος είναι πραγματικά προβληματικός όχι μόνο το τρέχον έτος, αλλά..