Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Λιμάνι Corpus Christi: Νέα προβλήτα σε τερματικό πετρελαίου

 


Η Buckeye Partners, L.P. ανακοίνωσε την επιχειρησιακή λειτουργία και παράλληλα την εκκίνηση των εξαγωγών αργού πετρελαίου στη δεύτερη προβλήτα του τερματικού της South Texas Gateway (STG), στο λιμάνι του Corpus Christi του Τέξας, που ολοκληρώθηκε προσφάτως. Η ολοκλήρωση της δεύτερης προβλήτας επιτρέπει στην Buckeye να εξυπηρετεί πλέον ταυτόχρονα δύο πλοία, διευκολύνοντας περαιτέρω την προμήθεια αργού πετρελαίου..

Νέες απολύσεις δρομολογεί η Shell στο Ηνωμένο Βασίλειο

 





Η Shell θα περικόψει 330 θέσεις εργασίας από τις επιχειρήσεις της στην  Βόρεια Θάλασσα, κυρίως θέσεις εργασίας γραφείου που εδρεύουν στο Αμπερντίν, σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το Oilprice.

Οι περισσότερες από τις περικοπές θέσεων εργασίας..

Τα μεγαλύτερα ναυάγια που οδήγησαν σε οικολογική καταστροφή (Video)

 






Τον περασμένο Αύγουστο στα κρυστάλλινα νερά του Μαυρίκιου χύθηκαν περισσότεροι από 1.000 τόνοι πετρελαίου προκαλώντας τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην περιοχή. 

Ιαπωνικό τάνκερ  που μετέφερε 4.000 τόνους καυσίμων, προσάραξε..

ΕΙΑ: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ, αυξήθηκαν της βενζίνης

 


Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ υποχώρησαν περισσότερο από το αναμενόμενο την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων ενισχύθηκαν καθώς τα διυλιστήρια αύξησαν την παραγωγή στο υψηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Τετάρτη 13/1/2021 η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας ΕΙΑ.

Τα αποθέματα αργού υποχώρησαν..

Why A Fracking Ban Won’t Kill U.S. Shale

 




One of the things that had the oil industry worried about a Biden administration was his opposition to fracking, and his promise to ban it on federal lands on his first day in office. In case you haven’t been following closely, American production has soared due to fracking over the last decade. The point must be made, no fracking, no..

Nord Stream-2: Ρωσική Αισιοδοξία για Ολοκλήρωση του Αγωγού Παρά τις Πιέσεις των ΗΠΑ

 


Ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream-2, ο οποίος θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αέριο στην Γερμανία, θα ολοκληρωθεί παρά τις πιέσεις που ασκούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti o διευθυντής της τρίτης Ευρωπαϊκής Διεύθυνσης του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Τριάπκιν

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της κατασκευής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων απ’ότι αντιλαμβάνομαι και από τις καιρικές συνθήκες…