Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Οι ΗΠΑ θα λάβουν 3 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου της Βενεζουέλας τον Φεβρουάριο

 



Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε καλό δρόμο να λάβουν σχεδόν 3 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου από τη Βενεζουέλα αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με ναυτιλιακά έγγραφα που είδε το Reuters.

Η Chevron είναι σε καλό δρόμο να..

Baker Hughes: Μειώθηκαν οι πλατφόρμες πετρελαίου στις ΗΠΑ

 




Οι αμερικανικές εταιρείες ενέργειας μείωσαν αυτή την εβδομάδα τον αριθμό των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου που λειτουργούν, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες, ανακοίνωσε η εταιρεία ενεργειακών υπηρεσιών Baker Hughes την Παρασκευή.

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού.

Shell Outlook: Το παγκόσμιο εμπόριο LNG αυξήθηκε σε 397 εκατομμύρια τόνους το 2022 - Θα ανέλθει στους 650 εκ μέχρι το 2040

 




Το παγκόσμιο εμπόριο LNG αυξήθηκε κατά 16 εκατομμύρια τόνους σε 397 εκατομμύρια τόνους το 2022 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ενώ η Ευρώπη αύξησε τις εισαγωγές LNG κατά 60% σε 121 εκατομμύρια τόνους, αναφέρει η Shell στο τελευταίο της ετήσιο Outlook σχετικά με την..

Οι εισαγωγές αργού πετρελαίου της Κίνας αναμένεται να φτάσουν σε υψηλό ρεκόρ το 2023

 



Η κινεζική επαναλειτουργία και τα νέα διυλιστήρια που έρχονται στο διαδίκτυο πρόκειται να αυξήσουν τις εισαγωγές αργού πετρελαίου στον κορυφαίο εισαγωγέα στον κόσμο σε επίπεδο ρεκόρ φέτος, είπαν σύμβουλοι του..

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ