Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Τί “ξέχασε” o ΟΟΣΑ για το ελληνικό χρέος

 




Η ασκούμενη, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας 2021-2026, αναπτυξιακή και κοινωνικοοικονομική πολιτική, κατά τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα, με την επιδιωκόμενη εξωστρέφεια, ιδιαίτερα των μεγάλων..

Ενεργειακή Κρίση στο ρυθμό της «Πράσινης» Μετάβασης

 


Canada oil producers grapple with Trudeau's demand for faster emissions cuts

 


Canada's oil producers face new pressure from Prime Minister Justin Trudeau to reduce emissions in just three years, a sudden acceleration of their plans that at least one major company said looks unrealistic.

Suncor Energy, the second-largest Canadian crude..

Σε εφαρμογή απόφαση με μέτρα κατά της βίας και παρενόχλησης στην εργασία

 



Η εξειδίκευση της υποχρέωσης των επιχειρήσεων να καταρτίζουν πολιτική για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας και της παρενόχλησης στην εργασία προβλέπεται σε απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, σε εφαρμογή του Νόμου 4808/2021 για την Προστασία της Εργασίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι επιχειρήσεις που απασχολούν..

Έρχεται έκρηξη στις τιμές του πετρελαίου - Ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός κόμβος στις ΗΠΑ είναι σχεδόν άδειος

 




Τον Απρίλιο του 2020, η τιμή αργού πετρελαίου West Texas Intermediate βρέθηκε σε αρνητικό έδαφος - μια εκπληκτική τροπή που κόστισε στους εμπόρους τεράστιες απώλειες - όταν η spot αγορά πετρελαίου αντιμετώπισε μια πρωτοφανή υπερβολή καθώς υπήρχε κυριολεκτικά πολύ πετρέλαιο για να είναι αποθηκευμένο, και ως εκ τούτου οι traders στους..

Δαβέρος (ΕΛΠΕ): Σε μία εποχή προκλήσεων, ο ρόλος της φορολογίας αλλάζει διεθνώς

 


Στο σημαντικό ρόλο που μπορεί και καλείται να διαδραματίσει η Φορολογία, τόσο για την υποστήριξη της Ανάπτυξης όσο και για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου η κλιματική αλλαγή, τα φυσικά φαινόμενα και η πανδημία πλήττουν τον παγκόσμιο..

Indian refiners' September crude processing ticks up



 Indian refiners' crude oil throughput in September edged higher from the previous month, government data showed on Friday, as refineries boosted output to meet surging demand.

Refiners processed 4.45 MM barrels per day (bpd) (18.21 MM tons) of crude oil last month, up from the 4.36 MMbpd in August, which was the lowest in 10 mos.

"Refiners have been..