Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Η ΕΠΕ προβλέπει ότι η προσφορά ανανεώσιμων πηγών ντίζελ των ΗΠΑ θα ξεπεράσει το βιοντίζελ

 



Η ΕΠΕ προβλέπει ότι ο εφοδιασμός ντίζελ από ανανεώσιμες πηγές—εγχώρια παραγωγή και καθαρές εισαγωγές—θα υπερβεί την προσφορά βιοντίζελ βραχυπρόθεσμα. Η ΕΠΕ προβλέπει ότι ο εφοδιασμός ντίζελ από ανανεώσιμες πηγές θα αυξηθεί σε 130.000 bpd το 2022 και 145.000 bpd το 2050, αντικατοπτρίζοντας σημαντική...

Πού ψάχνουν οι Ευρωπαίοι εναλλακτικές της ρωσικής ενέργειας - Αναλυτικά οι εκδοχές ανά χώρα



Η βελτίωση της ικανότητας μεταφοράς και αποθήκευσης υγρού φυσικού αερίου (LNG), η ενίσχυση των διασυνδέσεων στα Βαλκάνια, στη Βόρεια Θάλασσα, στην Ιταλία και στη συνέχεια στη Βόρεια Αφρική, είναι μερικές από τις επιλογές που εξετάζουν σήμερα..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ

 


Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Χάρης Κυπριανίδης



 Παραμένει πρόεδρος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζοντας νέα τριετή θητεία, ο Χάρης Κυπριανίδης. Αυτό προέκυψε κατά τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση του νέου 31μελους διοικητικού συμβουλίου του ΕΚΘ το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 13ης Μαρτίου.

Εκτός από τη θέση του προέδρου η ΠΑΣΚΕ, η οποία είχε βγει πρώτη στις..

Το «Όχι» του Σπ. Λάτση σε Καλτσίδη για τα ΕΛΠΕ!

 



Μαθαίνω από καλά πληροφορημένη πηγή, με αφορμή την αποκάλυψη του Radar.gr για επιχειρηματικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε προς την οικογένεια Λάτση για την αγορά του πακέτου μετοχών των ΕΛΠΕ, ότι η πρόταση προερχόταν και από τον ομογενή μεγιστάνα των..