Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

EIA: Μειώθηκαν κατά 2,5 εκατ. βαρέλια τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ

Από το worldenergynews.gr
Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ μειώθηκαν, ενώ τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων αυξήθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε  Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών ΕΙΑ την Τετάρτη 15/1/2020.

Τα αποθέματα αργού μειώθηκαν..

Νεκρανάσταση που διχάζει: Τα εξαφανισμένα είδη ζώων που οι επιστήμονες θέλουν να επαναφέρουν στη ζωή

Από το menshouse.gr
Αφού πρώτα η ανθρώπινη δραστηριότητα συνέβαλε με κάθε τρόπο στην εξαφάνιση αμέτρητων ζώων στο πλανήτη, τώρα λειτουργεί με όρους δόκτορος Φρανκεστάιν, προσπαθώντας να τα φέρει πίσω…

Πρόσφατα εδώ στο menshouse αναλύσαμε ένα θέμα που σχετίζεται με ένα τραγικό μέλλον του πλανήτη, με μια Γη που μετατρέπεται..

Η Ρώμη απαγόρευσε την κυκλοφορία όλων των ντιζελοκίνητων αυτοκινήτων

Από το energypress.gr
Η Ρώμη απαγόρευσε όλα τα ντιζελοκίνητα αυτοκίνητα από τους δρόμους της για πρώτη φορά σήμερα επιχειρώντας να αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, την ώρα που και άλλες πόλεις στην κεντρική και βόρεια Ιταλία επέβαλαν επίσης περιορισμούς με στόχο να μειώσουν τις επιβλαβείς εκπομπές ρύπων.

Η παρατεταμένη περίοδος ενός..

Γιατί η Ρωσία στρέφει το ενδιαφέρον της στα πετρελαϊκά κοιτάσματα της Αφρικής

Από το bankingnews.gr
Όταν η διάσκεψη κορυφής Ρωσίας-Αφρικής διεξήχθη τον Οκτώβριο του 2019, οι περισσότεροι παρατηρητές του κλάδου πίστευαν ότι η πλειοψηφία των υπό συζήτηση έργων δεν θα περάσει από το στάδιο της προεργασίας - λόγω των ποικίλων οικονομικών τους προοπτικών.

Εκτός από τις εξαγωγές σιταριού, τις πυρηνικές τεχνολογίες, τα συμβατικά όπλα και την εξόρυξη μεταλλευμάτων, το πετρέλαιο βρέθηκε..

Η Νορβηγία ανέθεσε 69 υπεράκτια μπλοκ σε 28 πετρελαϊκές εταιρείες

Από το worldenergynews.gr
Η νορβηγική κυβέρνηση έχει χορηγήσει σε 28 εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου συνολικά 69 υπεράκτια  μπλοκ για να εξερευνήσουν το πετρέλαιο στις ώριμες περιοχές της ηπειρωτικής υφαλοκρηπίδας της, δήλωσε η Νορβηγική Διεύθυνση Πετρελαίου την Τρίτη 14/1/2020.

Η Shell, η ConocoPhillips, η Total και η Equinor κέρδισαν..