Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Αυτά είναι τα οικόπεδα-στόχοι για τους υδρογονάνθρακες

Από το zougla.gr
Η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων παρουσίασε χάρτες με περισσότερες από 30 περιοχές-στόχους για έρευνες υδρογονανθράκων που έχουν εντοπιστεί στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή δυτικά και νότια της Κρήτης, από τις μέχρι στιγμής έρευνες σε «οικόπεδα» που έχουν παραχωρηθεί ή είναι υπό παραχώρηση.

Ο χάρτης με τα «οικόπεδα» και τις περιοχές – στόχους παρουσιάστηκε..

Φρενίτιδα για το μαύρο χρυσό: Η πετρελαιοπηγή του Μοσχάτου που θα πλούτιζε την Ελλάδα

Από το menshouse.gr
Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 οι μισοί Έλληνες (και βάλε) είχαν πειστεί ότι θα γίνουν πλούσιοι από το χρηματιστήριο. Αρκετοί τα κατάφεραν, οι περισσότεροι όμως εγκλωβίστηκαν και το φιάσκο έμεινε στην ιστορία ως σκάνδαλο.

Πολλά χρόνια πριν, οι παππούδες των προσκυνητών της Σοφοκλέους είχαν πιστέψει ότι είχαν βρει μια άλλη «φλέβα χρυσού». Η διαφορά είναι ότι..

Η Δανία προτείνει την απαγόρευση των αυτοκινήτων βενζίνης και πετρελαίου από την Ε.Ε το 2040

Από το autoblog.gr
Η Δανία ηγείται μιας ομάδας 10 ακόμη ευρωπαϊκών χωρών που ζητούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση έως το 2040 να απαγορεύσει πλήρως τα αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, σε μια προσπάθεια μείωσης της ρύπανσης και την καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Η Δανία υπέβαλε την πρότασή της κατά..

Βόμβα! Εμμονή και παρεμβάσεις της μαφίας των εφοπλιστών με το νόμο για τα ΕΛΠΕ

Από το bloko.gr
Οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr, έχουν τεράστιο όγκο συνομιλιών, "ελεύθερων" κι αποκρυπτογραφημένων, στις οποίες τα μέλη της μαφίας των εφοπλιστών επιδεικνύουν τεράστιο ενδιαφέρον για το νόμο που θα προβλέψει της δομή και τη λειτουργία των ΕΛΠΕ.

Στις επικοινωνίες φαίνεται..