Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

no comments.....

Φτάνει η  Αποτέλεσμα εικόνας για μιζα αυτοκινητου          ήρθε η ώρα         Αποτέλεσμα εικόνας για φλαντζες


                                                       ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Pilates η κωπηλάτες ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΙΛΑΤΕΣ
Πραγματικά κάποιοι βρίσκουν τρόπους κάθε φορά να ξεπερνάνε τον εαυτό τους. Το τελευταίο τους " κατόρθωμα" όμως είναι για γέλια και για κλάματα. Ανακοίνωσαν  ότι ξεκινούν μαθήματα γιόγκα και pilates!

Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι ήταν για την φυσική κατάσταση των ηλεκτρολόγων βάρδιας που τρέχουν σαν τον Βέγγο και " τεντώνονται"  για να φτάσουν τα συρτάρια αλλά ήταν για όλους τους εργαζόμενους.

Κύριοι σοβαρεύτητε !!! 

Εαν πραγματικά σας ενδιέφερε η..

Αρκτική: «Έκρηξη» της ναυτιλίας, καθώς οι πάγοι λιώνουν

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρκτική: «Έκρηξη» της ναυτιλίας, καθώς οι πάγοι λιώνουν
Από το naftemporiki.gr
Καθώς η μέση θερμοκρασία στην Αρκτική αυξάνεται, περιοχές που κάποτε ήταν αποκλεισμένες από τον πάγο γίνονται ολοένα και πιο προσιτές για αλιεία, γεωτρήσεις πετρελαίου, εξορύξεις και ναυτιλία, τόσο εμπορική όσο και τουριστική.

Η Αρκτική είναι ένα από τα τελευταία παρθένα μέρη πάνω στη Γη, και είναι λογικό να προσελκύει 
τουριστικό ενδιαφέρον. Την προηγούμενη εβδομάδα, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Κρίσταλ Σερένιτι απέπλευσε από το Σιούαρντ της Αλάσκα με 1.725 επιβάτες και πλήρωμα για ένα ταξίδι 32 ημερών μέσα από το Βορειοδυτικό Πέρασμα το οποίο θα καταλήξει στη Νέα Υόρκη, σταματώντας σε διάφορες ολιγομελείς κοινότητες στη διαδρομή.

Αρκετά σκάφη αναψυχής και μικρότερα επιβατηγά πλοία έχουν περάσει από τα ύδατα της Αρκτικής τα τελευταία χρόνια, αλλά πρόκειται για την πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο καράβι πραγματοποιεί το ταξίδι μέσα από το Βορειοδυτικό Πέρασμα.

Το κύτος του Σερένιτι δεν είναι ενισχυμένο για την..

Ιδού πως θα προστατευθείτε από την υποκλοπή κωδικών e-banking με e-mails

Αποτέλεσμα εικόνας για κωδικών e-banking με e-mails
Από το fpress.gr
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι χρήστες του e-banking, καθώς οι επιθέσεις από επιτήδειους για την υποκλοπή των κωδικών τους είναι συνεχείς. Τι δεν πρέπει να κάνετε.

Ο λόγος γίνεται για τη μέθοδο phishing, μέσω της οποίας οι ηλεκτρονικοί «ληστές» αποκτούν πρόσβαση στο λογαριασμό όσων «την πατήσουν».

Ο χρήστης του e-banking δέχεται ένα απατηλό e-mail, που του ζητά να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της τράπεζας για κάποιο σημαντικό λόγο.

Παράδειγμα..

ΕΛΠΕ: Στέρεα μεγέθη β' τριμήνου αναμένει η IBG Sec.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελπε
Από το energypress.gr
Στέρεα αποτελέσματα εν μέσω ενός ασθενέστερου περιβάλλοντος διύλισης αναμένει από τα ΕΛΠΕ η IBG Securities ενόψει της ανακοίνωσης των οικονομικών μεγεθών β' τριμήνου.

Σε έκθεση με ημερομηνία 23 Αυγούστου, η χρηματιστηριακή αναφέρει συγκεκριμένα πως παρά το λιγότερο ευνοϊκό περιβάλλον διύλισης στην περιοχή της Μεσογείου, τα ΕΛΠΕ αναμένεται να έχουν διατηρήσει το περιθώριό τους σε ικανοποιητικά επίπεδα στο β' τρίμηνο του 2016, το οποίο σε συνδυασμό με τα κέρδη από αποθέματα θα συμβάλει σε ένα υγιές τρίμηνο. 

Η χρηματιστηριακή "βλέπει"..

26 νέα VLGC θα επιφέρουν επιπλέον πονοκέφαλο στην ασθμαίνουσα αγορά

Από το naftikachronika.gr
Σύμφωνα με την τελευταία ειδική έκδοση της Drewry η υπερβολική αύξηση του στόλου και η αναπροσαρμογή της τιμής του LPG στις κύριες βιομηχανικές δυνάμεις της Ασίας προκαλεί ανακατατάξεις στις παγκόσμιες θαλάσσιες μεταφορές για τη συγκεκριμένη αγορά.

Ο στόλος VLGC έχει μεγεθυνθεί σε ποσοστό 7% από τρίμηνο σε τρίμηνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων τριμήνων και πλέον ξεπερνά την υπάρχουσα αύξηση της ζήτησης φορτίου.

Ένας επιπλέον παράγοντας που έχει ανακύψει πρόσφατα αφορά το ..