Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Enppi, ASORC to build refinery complex in Assuit

 





President Abdel Fattah El- Sisi inaugurated ASORC complex project in Assuit, this high octane complex with investments of $450 MM, with a production capacity of 800,000 tpy constituting a powerful addition to the Ministry of Petroleum, which plans to increase refining capacities of the..

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

 





Σε έναν ανηλεή πόλεμο έχει επιδοθεί τα τελευταία 24ωρα η ENERGEAN, με σκοπό να διασπάσει την ενότητα των εργαζομένων της KAVALA OIL!

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ & ΑΠΕΙΛΕΣ "door to door"

Εκτός από την προφανέστατη χειραγώγηση των περισσότερων τοπικών ΜΜΕ, στελέχη της ENERGEAN επιδίδονται πλέον σε προσωπικές ..

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ





Η λίστα με τους νεκρούς εν ώρα εργασίας δε λέει να κλείσει. Τις τελευταίες ημέρες, δύο εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους την ώρα που εργάζονταν και ένας τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Στη Λίμνη Πλαστήρα εργαζόμενος εργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ, χάνει τη ζωή του την ώρα που επιχειρούσε να αποκαταστήσει βλάβη στην..

Ημερήσια παραγωγή άνω των 60 χιλ. βαρελιών ισοδυνάμου πετρελαίου προβλέπει για φέτος η Energean

 


Σημαντική αύξηση της παραγωγής της εκτιμά η Energean  (LSE: ENOG TASE: אנאג) για το 2022, καθώς αναμένεται από το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς να ξεκινήσει η παραγωγή φυσικού αερίου από το Ισραήλ. Όπως ανέφερε το πρωί της Τρίτης στην επίσημη ενημέρωση του Ιανουαρίου (Trading Statement & Operational Update) προς τα..

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ENERGEAN ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ



 Η ΓΣΕΕ  καταγγέλλει τη διοίκηση της εταιρείας Εnergean  η οποία προχώρησε σε απολύσεις εργαζομένων στα πετρέλαια Καβάλας. Απολύσεις επειδή οι εργαζόμενοι όρθωσαν το ανάστημά τους και διεκδίκησαν το δίκιο τους. Η εταιρεία,  απολύει αλλά και μηνύει τους εργαζόμενους με αναληθείς κατηγορίες για δυσφήμιση και δολιοφθορές με στόχο τον εκφοβισμό..