Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

ΕΚΕΔΑ: ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ




Το ΕΚΕΔΑ στην πορεία των ετών ιστορίας του, έχει αποδείξει διαχρονικά την προσήλωση του στην προάσπιση της Υγείας και της Ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς αντιλαμβανόμενο το ιδιαίτερα κρίσιμο θεσμικό του ρόλο.

Σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε όταν αποστείλαμε επιστολή στον Γενικό Διευθυντή Διυλιστηρίων στις 28/2/23, ζητώντας του..

Νορβηγία: Κέρδη ρεκόρ το 2022 από φυσικό αέριο και πετρέλαιο

 




Το νορβηγικό κράτος συγκέντρωσε πέρυσι έσοδα ρεκόρ από το πετρέλαιο και το αέριο, κυρίως εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία ο οποίος συνέβαλε στην άνοδο της τιμής του αερίου σε ιστορικά ύψη στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα..

ΕΚΕΔΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ 24ΩΡΗ ΠΑΝΘΡΙΑΣΙΑΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 8 ΜΑΡΤΗ 2023

 




Η συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν τα σωματεία των σιδηροδρομικών χτες Κυριακή 05/03/23 στο Σύνταγμα, αποτελεί ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα, συσπείρωσης και αντίστασης των δυνάμεων της εργασίας, απέναντι στο γενικευμένο κλίμα αδιαφορίας και διαφθοράς που..

Η ADNOC συγκεντρώνει 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια από την IPO της μονάδας αερίου




 Η μεγάλη ενεργειακή εταιρεία ADNOC των ΗΑΕ συγκέντρωσε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια από την εισαγωγή της επιχειρηματικής της μονάδας φυσικού αερίου σε αυτό που έχει γίνει η μεγαλύτερη δημόσια εγγραφή από..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ

 


Αύξηση 6% το 2022 στις πωλήσεις καυσίμων με ενίσχυση όλων των κατηγοριών – Άλμα 13% στο πετρέλαιο θέρμανσης

 



Παρά την ενεργειακή κρίση, η εγχώρια αγορά καυσίμων πέτυχε πέρυσι την «ολική επαναφορά» στο 2019, με τις πωλήσεις να διαμορφώνονται κατά μόλις 1% χαμηλότερα από ό,τι πριν από μία 3ετία, έπειτα από δύο χρόνια μειωμένων καταναλώσεων. Έτσι, το 2022 έκλεισε με τις..