Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Η δραστηριότητα γεώτρησης πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμεινε ίδιος αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρας παρέμεινε..

Αθωώθηκαν δύο πρώην στελέχη των ΕΛ.ΠΕ. για ρύπανση και υποβάθμιση περιβάλλοντος

 



Αθώα κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δύο πρώην στελέχη των «Ελληνικών Πετρελαίων» (ΕΛ.ΠΕ.), που κατηγορούνταν για ρύπανση και υποβάθμιση περιβάλλοντος, πράξη συνδεόμενη με τη λειτουργία του διυλιστηρίου της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση -η πρώτη από τις τρεις που πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης- αφορούσε ..

1η Δεκεμβρίου 2022: η πλήρης αποκάλυψη της εντελώς ανεξέλεγκτης κερδοσκοπίας στο Χρηματιστήριο Ενέργειας!




 Η 1η Δεκεμβρίου 2022 ήταν η ημέρα της πλήρους αποκάλυψη της εντελώς ανεξέλεγκτης κερδοσκοπίας στο Χρηματιστήριο Ενέργειας. Ήταν επίσης η ημέρα που έπιασα την κοιλιά μου απ' τα γέλια και δεν μπορούσα να κρατηθώ, καθώς έτυχε ν' ακούσω στο ραδιόφωνο διαφήμιση της δήθεν "Ανεξάρτητης Αρχής" που λέγεται..

Ιταλία: Το διυλιστήριο ISAB της Lukoil θα συνεχίζει να λειτουργεί παρά τις ευρωπαϊκές κυρώσεις

 




Η LITASCO SA, η μονάδα της Lukoil στην οποία ανήκει το διυλιστήριο ISAB στη νότια περιοχή της Σικελίας, δήλωσε ότι θα βασιστεί στις πρώτες ύλες που έχουν αποθηκευτεί για τους επόμενους μήνες και στις μελλοντικές παραδόσεις πετρελαίου από..

ΣΥΡΙΖΑ: Να μην αποτελέσουν οι εργαζόμενοι εξιλαστήρια θύματα για την κυβερνοεπίθεση στη ΔΕΣΦΑ

 



Τις καταγγελίες των συνδικαλιστικών φορέων για στοχοποίηση εργαζομένων και  απολύσεις στην ΔΕΣΦΑ ΑΕ, λόγω της κυβερνοεπίθεσης που δέχθηκε, αναδεικνύουν τριάντα εννέα (39) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ερώτηση που κατέθεσαν, με πρωτοβουλία του τομεάρχη...