Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Shell: Διακοπή της παραγωγής σε τρεις πλατφόρμες λόγω διαρροής πετρελαίου

 



Η κορυφαία εταιρεία παραγωγής πετρελαίου των ΗΠΑ, Shell ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι διέκοψε την παραγωγή σε τρεις πλατφόρμες βαθέων υδάτων στον Κόλπο του Μεξικού, μετά από διαρροή σε δύο αγωγούς που συνδέουν τις πλατφόρμες, προσθέτοντας ότι αναμένεται να συνεχιστεί η λειτουργία..

Η Ευρώπη οδεύει προς τον χειμώνα με χαμηλά επίπεδα αποθήκευσης ντίζελ



 Η Ευρώπη οδεύει προς τον χειμώνα με εποχικά χαμηλά επίπεδα ντίζελ σε δεξαμενές αποθήκευσης, με σημαντικές επιπτώσεις για τις βιομηχανίες και τους οδηγούς της ηπείρου εν όψει των κυρώσεων της ΕΕ για τις προμήθειες ρωσικού αργού πετρελαίου και διυλισμένων προϊόντων.

Το ντίζελ, μαζί με άλλα καύσιμα απόσταξης όπως το πετρέλαιο θέρμανσης και το πετρέλαιο θέρμανσης, είναι η ψυχή της βιομηχανίας με χρήσεις που κυμαίνονται από..

Η SABIC καταγράφει αύξηση σχεδόν 4% στα καθαρά κέρδη του 2ου τριμήνου




Η Saudi Basic Industries Corp (SABIC) δήλωσε την Τρίτη ότι αναμένει ότι τα περιθώρια θα είναι υπό πίεση το δεύτερο εξάμηνο του 2022, λόγω της επιβράδυνσης της παγκόσμιας ανάπτυξης, των lockdown στην Κίνα, των συγκρούσεων στην Ευρώπη και των συνεχιζόμενων προκλήσεων της..

Η δραστηριότητα γεωτρήσεων των ΗΠΑ μειώνεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 1 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή. Είναι η δεύτερη πτώση..