Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΒΡ: Κέρδη 4,7 Δις Δολ. το Α΄ Τρίμηνο – Πρόβλεψη για Ανάκαμψη της Ζήτησης το 2021



 Ο βρετανικός ενεργειακός γίγαντας BP ανακοίνωσε κέρδη περίπου 4,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σε σχέση με τις ζημίες ύψους περίπου 4,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων περίπου την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που δημοσίευσε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη

«Με την επιτάχυνση των διαδικασιών αποεπένδυσης, σε συνδυασμό..

ΕΥΧΕΣ ΕΚΘ

 


Energy Transition Could Doom Africa’s Oil Producers

 


When it comes to the final frontier for big oil discoveries, it’s not the Guyana-Suriname basin where supergiants like ExxonMobil (NYSE:XOM), Hess Corp. (NYSE:HES), and CNOOC (NYSE:CNOOC) have already staked their claims. And it’s not the American shale patch, where production has hit reverse gear with no end in sight. It’s Africa, where even small-cap companies are staking outsized claims..

ΕΥΧΕΣ ΕΚΕΔΑ

 


Πολλοί ευρωπαίοι διυλιστές ενδέχεται να μην επιβιώσουν από το COVID

 


Η πανδημία κορανοϊών έχει συντομεύσει την ενεργειακή μετάβαση στην Ευρώπη. Αυτό που αρχικά θεωρήθηκε ως μια σταδιακή κίνηση προς λιγότερες εκπομπές και πράσινη παραγωγή έχει πλέον γίνει μια άνευ προηγουμένου φιλόδοξη προσπάθεια - τη στιγμή που η Ευρώπη ανακάμψει από την πτώση που προκλήθηκε από το COVID, η ζήτηση καυσίμων της θα έχει ήδη μειωθεί στο σημείο όπου ορισμένα μεταγενέστερα περιουσιακά στοιχεία δεν είναι χρειάζεται περισσότερο. Αυτή η διαδικασία..

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2021 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ



 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση του ΕΚΕ-ΔΑ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργίας  την Τρίτη 4 Μάη 2021.  

Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα απεργίας.  Είναι ημέρα τιμής των εργαζομένων για την εξέγερση των εργατών..

OPEC+: Η αβεβαιότητα της ανάκαμψης επιβάλλει πιο προσεκτική αύξηση της παραγωγής πετρελαίου

 


Ο OPEC+ συμφώνησε να αυξήσει σταδιακά την παραγωγή πετρελαίου τους επόμενους μήνες, ποντάροντας στη θερινή οικονομική ανάκαμψη, εξαιτίας των καλύτερων επιδημιολογικών δεδομένων, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Οργανισμός συμφώνησε να προσθέσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως στις παγκόσμιες προμήθειες πετρελαίου από το Μάιο έως τον Ιούλιο. Αυτό θα επιστρέψει περίπου το ¼ ου αργού που εξακολουθούν να παρακρατούν μετά..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ 28 ΑΠΡΙΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

 


Πασχαλινές ευχές από το σωματείο ΣΥΕΠΥ&ΑΛΠΕ

 


Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

 


Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον κινητήρα των οχημάτων, αλλά και ακόμα καλύτερες επιδόσεις με περισσότερα χιλιόμετρα. Διαθέτοντας περισσότερα οκτάνια, αποτελεί μια premium ολοκληρωμένη πρόταση, που εξασφαλίζει σημαντικά οφέλη τόσο για..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 



1η Μάη

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 Η 1η Μάη είναι μέρα σύμβολο στον Αγώνα των εργατών όλου του κόσμου για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Είναι η μέρα που Τιμούμε τους νεκρούς της τάξης μας από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο που 135 χρόνια πριν με τον ηρωικό αγώνα τους επέβαλαν για λογαριασμό των εργατών όλου του κόσμου το 8ωρο.

                    Σήμερα το μήνυμα των εργατών του Σικάγο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Φέτος η Εργατική Πρωτομαγιά πρέπει να είναι..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ

 


Κατεδαφίστηκαν όλες οι δεξαμενές της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια στη Λάρνακα

 


Κατεδαφίστηκαν όλες οι δεξαμενές της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια που βρίσκονταν στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατεδάφισης των δεξαμενών που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 22 Απριλίου κατεδαφίστηκε και η τελευταία..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ