Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ ΣΤΗ ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Το παρών έδωσαν οι εργαζόμενοι των ΕΛΠΕ στην ΔΕΘ στέλνοντας  ξεκάθαρο μήνυμα  προς την κυβέρνηση ότι δεν θα επιτρέψουν το ξεπούλημα των ΕΛΠΕ.
 

ΕΛΠΕ : ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΙΣ ΒΕΘ

Συνταξιούχοι  πρώην συνάδελφοι  και  ενεργεία συνάδελφοι  έδωσαν  το παρών στα Θυρανοιξια που έγιναν στις ΒΕΘ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΠΑ: ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Από το voria.gr
Το ξεκάθαρο μήνυμα του υφυπ. Ενέργειας των ΗΠΑ που συνδέει ενεργειακή ασφάλεια με εθνική ασφάλεια. Τα πρότζεκτ που υποστηρίζουν οι Αμερικανοί

Oι ΗΠΑ υποστηρίζουν την ενεργειακή ασφάλεια των συμμάχων τους, προωθώντας την ενεργειακή πολυμορφικότητα σε ότι αφορά τις πηγές προμήθειας, το ενεργειακό μείγμα αλλά και την εμπορία της ενέργειας. Αυτή η στρατηγική επιλογή συνεπάγεται ..

Η ΔΕΠΑ Διαπραγματεύεται Πολυετή Συμφωνία με την Αμερικανική Cheniere

Από το energia.gr
Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την κορυφαία εταιρεία εξαγωγών φυσικού αερίου των ΗΠΑ, για την οριστικοίηση μιας συμφωνίας μαζί της, βρίσκεται η ΔΕΠΑ, αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Τζώρτζης

Ο κ. Τζώρτζης, υπογράμμισε..

Νωρίτερα σχεδιάζει να βάλει τα γεωτρύπανα στον Πατραϊκό κόλπο η νεοσυσταθείσα ELPE Upstream

Από το energypress.gr
Παρά την εν εξελίξει αποκρατικοποίηση του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων και τα όποια εμπόδια αντιμετωπίζει, ο τομέας της έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων συνεχίζει να αποτελεί για τον όμιλο των ΕΛΠΕ προτεραιότητα. Μάλιστα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον διαγωνισμό προχώρησε και η αναδιοργάνωση του τομέα έρευνας και παραγωγής Υ/Α του ομίλου, με τη δημιουργία της ELPE Upstream, της εταιρείας στην οποία προβλέπεται, βάσει του σχήματος της αποκρατικοποίησης, το Δημόσιο να διατηρήσει ισχυρό ρόλο και μετοχική παρουσία.

Και βέβαια εκτός από τα μεγαλόπνοα..