Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τα συνδικάτα καταγγέλλουν «υπερεντατικούς» ρυθμούς εργασίας στην ΕΚΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα συνδικάτα καταγγέλλουν «υπερεντατικούς» ρυθμούς εργασίας στην ΕΚΤ
Τα συνδικάτα καταγγέλλουν «υπερεντατικούς» ρυθμούς εργασίας στην ΕΚΤ. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι ένας στους τρεις εργαζόμενους υποφέρει ήδη από χρόνια κόπωση. 

«Στην αρχή είναι η απόλυτη αίσθηση

Μία madame αναντάμ παπαντάμ!..


Κι όμως η θρυλική (πλέον) εκείνη πρώτη προσφώνηση του σημερινού πρωθυπουργού πριν γίνει πρωθυπουργός, προς την κυρία καγκελάριο:''Madame Merkel'' (!),
     ..υπήρξε σημειολογικά απόλυτα επιτυχής!

     Είναι γνωστό σε όλους πως...

Η πτώση του πετρελαίου κλυδωνίζει τους oil giants


Νέος γύρος μαζικών απολύσεων καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στην διεθνή βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου καθώς η κατάρρευση των τιμών πετρελαίου και η υποχώρηση των ρυθμών ανάπτυξης στις μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη έχει οδηγήσει σε αναστολή επενδυτικών σχεδίων της τάξης των 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον χώρο. 

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Bloomberg το οποίο προχώρησε σε καταγραφή ανά κατηγορία δραστηριότητας, οι συνολικές απολύσεις ....

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ




ΠΗΓΗ:skitsoblog.blogspot.gr

Υψηλό έτους άγγιξε το brent

Αποτέλεσμα εικόνας για Υψηλό έτους άγγιξε το brent
Οι τιμές του αργού που διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης έκλεισαν με απώλειες την Παρασκευή, ενώ το brent άγγιξε υψηλό έτους και κατέγραψε κέρδη για την εβδομάδα, καθώς οι συγκρούσεις στην Υεμένη τροφοδότησαν ανησυχίες για πιθανή διαταραχή της προσφοράς στη Μέση Ανατολή. 

Ειδικότερα, το αργό παραδόσεως....