Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Tullow Oil: Αναπροσαρμόζει τις εκτιμήσεις για την παραγωγή πετρελαίου

Από το energypress.gr
Η Tullow Oil ανακοίνωσε ότι προχωράει σε αναπροσαρμογή των εκτιμήσεών της για την παραγωγή στο σύνολο της χρήσης, καθώς η πετρελαϊκή παραγωγή του ομίλου υποχώρησε χαμηλότερα των προσδοκιών στο α΄ τρίμηνο, λόγω τεχνικών δυσκολιών.

Η ενεργειακή εταιρεία ανακοίνωσε ότι..

Το πολωνικό διυλιστήριο PKN Orlen θα επενδύσει στην υπεράκτια αιολική ενέργεια το 2024

Από το worldenergynews.gr
Το μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου της Πολωνίας, PKN Orlen, σχεδιάζει να ξεκινήσει επενδύσεις σε αιολικά πάρκα ανοικτής θαλάσσης το 2024, δήλωσε σήμερα 24/4/2019 ο Διευθύνων Σύμβουλος Daniel Obajtek.

"Βρισκόμαστε στο στάδιο της διεξαγωγής περιβαλλοντικών μελετών και δοκιμών αέρος ... Μέχρι το 2024 θα πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει..

Μολυσμένο ρωσικό πετρέλαιο διοχέτευσε η Transneft στην Ευρώπη - Συναγερμός στα διυλιστήρια

Από το worldenergynews.gr
Η ποιότητα του ρωσικού πετρελαίου που διοχετεύεται στη βόρεια και κεντρική Ευρώπη έχει χειροτερεύσει σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με traders και ρώσους αξιωματούχοι, της βιομηχανίας διύλισης.

Το πετρέλαιο που διακεινείται μέσω του λιμένα της Βαλτικής Ust Luga και του αγωγού Druzhba στη Λευκορωσία, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία και την Τσεχική Δημοκρατία έχει μολυνθεί με υψηλά επίπεδα..